Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az jó ha hamar leszokok a...

Az jó ha hamar leszokok a cigiről?

Figyelt kérdés
15éves vagyok jelenleg 3éve cigizek.de eddig mindig volt idő amikor tök simán leszoktam.erős dohányos vagyok am napi fél,néha egy egész dobozzal is elszívok.de (nem menőzésből cigizek!!!)de viszont van úgy amikor kedvem támad leálni egy darabig akkor nem is hiányzik és elvagyok nélküle.szerintetek ez jó?:)
2011. febr. 18. 23:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a szüleim nemtudják hogy cigizek -.-'
2011. febr. 19. 01:22
 12/14 Klipi ***** válasza:
Szokj le minnél előbb!
2011. febr. 20. 10:44
 13/14 Klipi ***** válasza:
Hidd el tudják,ha ilyen sokat szívsz,akkor azt hiszed nem érződik meg rajtad a füstszag?
2011. febr. 20. 13:54
 14/14 Outlaw23 válasza:

Szia.

Mindenképp szokj le a dohányzásról, de nem bizonyos időkre, hanem örökre. Sajnos a sok közhely, hogy mit okoz a dohányzás.. igaz. És ne csak magadra gondolj, hanem azokra is akikkel élsz akik között mozogsz. Néha 1-1 szál nem a világ vége, csak tudj megállni 1 szálnál.

Én is erős dohányos vagyok, ami az én nézetemben napi 2 doboz, szenvedek, mert le kell raknom 7 év után, a legnehezebb, hogy szeretek dohányozni, de az élet és az egészség megfizethetetlen... Tudom, hogy közhely, de igaz.

2011. márc. 13. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!