Hány szál cigit szívsz el naponta? ( csak a dohányzók érdekelnek)
Eddig mindig is nagy dohányellenes voltam, de a főiskolán rászoktam. Nem vagyok kíváncsi a jót akarók véleményére, igenis tisztában vagyok vele mit csinálok és annak mi a következménye. Csupán kíváncsi vagyok, ennyi.
Naponta kb.15-20 szálat szívok el. 20/L
1 doboz nekem is kb. Minden szünetben kijárok kávézni és ahhoz valahogy elengedhetetlen. nincs is annál jobb mikor egy agyzsibbasztó óra után kimész kabátban, fogod a meleg kávét , zenét hallgatsz és szívod közben.
bulikban nincs határ-sajnos.
Az egyetem alatt gyakorlatilag láncdohányos voltam, azután érdekes dolog történt, a testem azt mondta nem kell, de ZABÁLJ ÉDESET!
Annyira, hogy soxor éjjel 3kor autóba be, éjjelnappali 8 km, fél kiló jégkrém le.
Ezzel együtt hízni kezdtem, a cigi visszament napi 5-re, 10-re, az édességet meg nagy kínnal tartom kordában.
Ez 27 éves koromban történt, pár hónap alatt a váltás.
Ja és a piával is így volt, 30 éves lehettem, mikor elkezdtem undorodni tőle, 9 éve egy korty se ment le a torkomon, viszont nagyon rákattantam a Light kólára, napi négy litert is benyomok.
És mindezt egyetlen elhatározás nélkül, az agyamban dúló szerotonin viharok csinálták velem. Gyógyszer stb nem volt aminek ez hatása lehetett volna.
Ritkán cigizek, inkább ha barátokkal vagyok itt-ott, vagy alkalmént amikor buliba megyek. Na de hogy mondjak egy konkrétumot: sosem szívtam el egy egész szál cigit. Általában vkivel felesben szívom, ma 3-an szívtunk el egy szál cigit, én kb. 4-5 slukkot szívtam. Ennyi volt a napi cigi.
15.
Én is egyetem : Úgy tettem le, a két dobozról egyre. Egyik pillanatról a másikra. Felemelték az árát, meg már köhögtem, de nem akartam abbahagyni, most is szivom.
Ha csökkenteni akarod netán, ahogy írod, akkor azt egy jó napon, jó időben, érted.
Napi egy dobozzal megy el, elég sok, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!