Vélemény a világoskék Dunnhillról?
Figyelt kérdés
Milyen erős?2011. febr. 12. 18:26
1/8 BeerHunter válasza:
6 körüli lehet kb. Fekete az igazi :)
2/8 anonim válasza:
0,4es. Apum azt sziv, es azt Mondja h làjtos
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. febr. 13. 00:29
4/8 anonim válasza:
Nemrossz, csak sajnos túl drága. Ha bulizni megyek, és valami különlegeset akarok venni, akkor már a Fekete Dunhill:) Az sokkal erősebb, és karakteresebb is. 20/F
5/8 anonim válasza:
Én inikább a hosszú piros marlbira szavazok, olcsóbb, erősebb, és karakteresebb, nah meg mindenkinek jól áll, kivéve a pláza p*csákat:DDXDD
6/8 A kérdező kommentje:
Túlságosan erőset meg karaktereset nem akarok, mivel a gyengébbek jönnek be, amik nem kaparósak. :D
2011. febr. 14. 12:36
7/8 anonim válasza:
én szeretem.amúgy Dunhill
0,4es mint már írta vki
8/8 anonim válasza:
Szerettem, ha arra a sötétkékre gondolsz.
Már leszokóban vagyok *vállonveregeti magát*
Van hogy 2 hétig nem gyújtok rá :) nah de ha party van vagy valamiért vettem egy dobozzal akkor rágyújtok ekkor-akkor...:( Nyári gyakon csúnyák és korukhoz képest öregek és rosszabb egészségi állapotban voltak a dohányosok és alkeszek... ez kicsit - nagyon elvette a kedvem a cigitől hiú életkedvelő ember révén.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!