Miért érzem azt, hogy rá kéne gyújtanom? :/
Soha nem cigiztem,csak annyi kapcsolatom volt vele,hogy éreztem a szagát mikor a rokonok,ismerősök vagy barátok szívták a közelemben.Rühellem a cigit.
Most viszont "késztetést" érzek arra,hogy rágyújtsak.De nem tudom,hogy miért. ://
Nem akarok rágyújtani de megőrjít már ez. :SS
Segítsetek! :(
14/L

A dohányzás káros önre és környezetére és annak egészségére,a dohányfüstben több mint 4000 kémiai,élőlényekre káros anyagot tartalmaz.
a dohányzás tüdőrákot,szájrákot,fejfájást,látás és hallásgyengülést,fáradékonyságot,fogsárgulást,csontritkulást és sok más eléggé kellemetlen dolgot okoz. Emellett büdös és drága.
Ha önt ezek a kemény érvek nem győzték meg a dohányzás károsságáról és feleslegességéről,akkor ön arra is való,hogy elpusztitsa magát, és tudása és léte az egész életével együtt a feledés homályába vesszen.
(Magam irtam! :D)

Szerintem kíváncsi vagy azért.
Keress más pótcselekvést bicaj kondi futás úszás bármi jó, játék a gépen cs ut flatout2
Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.
Nézd meg ezeket a linkeket
[link] videót is nézd meg
[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.
Haverokat is ezekkel szoktam bíztatni.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!