A Djarum Cherry milyen ciginek számít?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Tapasztalatok? Milyen a többi Djarumhoz képest?2011. febr. 4. 20:14
1/11 anonim válasza:
nagyon jó ,kellemes az íze pont ma szívtam egyet. az illata elsőre számomra olyan forralt boros+cseresznye
személyes kedvencem a Djarum Black :D:D de nyugodt szívvel ajánlom a cherryt is!!!
2/11 anonim válasza:
nekem a Djarum Black nagyon rossz volt.. elszívtam egyet és 2napig csípte a nyelvem ha ittam vmi nagyon gyenge savasat vagy ettem gyümölcsöt ami ugye gyümölcssavas volt..Vaníliásat is szívtam az nagyon bejött ajánlom h próbáld ki azt is
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, további válaszokat is várok :)
2011. febr. 5. 11:55
6/11 anonim válasza:
dráága nagyon de nagyon jó cigi :D
7/11 anonim válasza:
Djarumból nekem is minden jöhet!:) Nagyon erős cigi, de egyáltalán nem érzed rajta, csak "eltelsz" vele. Semmi torok kaparás, se köhögés se hasonló dolgok nem voltak jellemzők eddig nálam.
8/11 anonim válasza:
djarumból a black a legjobb szerintem (: már kipróbáltam eddig a vaníliásat, cseresznyéset, black-et is, de a black volt eddig a legjobb
9/11 anonim válasza:
Leginkább az illata fantasztikus, az íze kevésbé hangsúlyos, talán csak finomabb kicsit, mint egy sima cigi. Egyébként Djarumból a Special a legjobb, jóval édesebb, mint a Black, bár nem olyan szép fekete. :-)
10/11 anonim válasza:
a special a legjobb djarumból, legalábbis mi azt szeretjük legjobban. abban van a legtöbb szegfűszeg, édesebb, kevésbé cigiszerű, bár esztétikai élményként valóban nem olyan szép, mint a black. a cherry sem rossz, de azon kevésbé érződik a szegfőszeg, a special és a black ilyen szempontból jobbak. a vanilliásnak kicsit műize van, de desszertdohánynak az is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!