Dohányzó vagy nem dohányzó?
Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi,hogy 100 emberből hány dohányzik és az illető nő vagy férfi:)2011. febr. 1. 20:31
23/33 anonim válasza:
Én dohányzó N, párom dohányzó, szüleim dohányzók, testvérem dohányzó F.
27/33 anonim válasza:
Kocadohányos. Csak koncerteken szívok.
L
29/33 anonim válasza:
nem dohanyzo l/14 ...de sztem ha ide irod fel a kerdest akkor biztos a tobbseg dohanyzo lesz, hiszen altalaban a dohanyzokat erdekli ez a kategoria ( tudom hogy a helyes kategoriaba tetted a kerdest, csak mondom )
30/33 anonim válasza:
Én dohányzom, nő vagyok. Párom dohányzik, értelem szerűen férfi. Szüleim nem dohányoznak, nő-férfi.
Ennyi a szűk családunk...
Én tervezem a leszokást, jelenleg áttérek az e-cigire, hátha könnyebb lesz, bár amíg párom szívja..... zavar a füst, zavar, ha ő szívja én meg nem és érzem rajta a füstöt, hiába szívom én idebent a sima nikotint füst nélkül az e-cigiből... :(
Na majd meglátjuk mi lesz, egyelőre minimálisra csökkentem az igazi cigit, annyival is kevesebb káros anyag kerül a szervezetembe.
Tudom ez nem volt kérdés, de leírtam, remélem nem baj. :)
És még annyit, hogy ebbe a témába főként azok járnak akik dohányoznak, tehát több lesz az igen válaszod...
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!