Februártól tényleg drágulni fog a cigi? És ha igen, akkor mennyivel körülbelül?
Normális válaszokat szeretnék kérni!
Előre is köszi!
Igen,én is úgy tudom drágulni fog 15-20%-al. Hát ez elég rémisztő,mivel a fizetésen nem emelnek! :(
Még a végén le kell szokni.
"Nem tudlak szavakkal illetni, mert... "
1/ Azt csinálsz, amit akarsz, de ha dohányzás miatt betegszel meg, annak álld te a költségeit!
És akiket passzív dohányzásra kényszerítesz a pite társaiddal, az ő gyógyításukat is finanszírozd!
2/ Ha neked jogod van bagózni, nekem jogom van nem azt tenni. Ha beszívod a füstöt, akkor legalább tégy meg annyit, hogy nem fújod ki! Tartsd magadban!
Életem során összesen 2 olyan dohányzó emberrel találkoztam, aki tekintettel volt a nem dohányzókra. Egyik egy főiskolai évfolyamtársam, aki nem tudott leszokni. Szünetekben cigizett olyan helyen, ahol nem zavart másokat. És mivel tudta, hogy a ruhája, a szája, mindene cigiszagú, ilyenkor nem ült közénk. Pedig sosem mondtuk neki, hogy zavar a füst. De benne volt annyi tartás, hogy ezt magától is tudja.
A másik tiszteletre méltó dohányos egy túrára jött velünk. És amikor kellett neki a cigi, lemaradt olyan távolságra, hogy a szél se fújja ránk.
Hát ez 2 ember. Rajtuk kívül millió másik dohányossal találkoztam már, és egyik sem volt tekintettel másokra...!
Legszörnyűbb volt, mikor azt láttam, hogy az újszülött csecsemőt vitték haza panellakásba, és apuka rendszeresen telefüstölte a lakást. Volt ez vagy 12 éve, azóta is dohányzik. Szegény gyerek, beleszületik a szennybe. Na az a gyerek hogy fogja felnőttként figyelembe venni, hogy nem-dohányzók is vannak? Sehogy, mert sajnos bagóssá nevelték őt is. Te is ilyen vagy, csecsemőkorod óta nyomod? Te 16:19-es és társai...!
Na most hogy eltűntek a trollok.
Igen drágulni fog mindenképpen, hogy mennyivel az még nem annyira ismeretes, cél az EU-s átlagárak elérése ami jelenleg a 4-6 euró / doboz lesz. ( 1000-1200 huf cirka)
Érdekes, hogy a fizetéseket miért nem emelgetik csak úgy mint minden termék árát.
Tehát az emelés olyan 5-15%-os lesz ha jól tudom.
Még mindig a nemdohányzó. :)
A kérdésre: én is úgy tudom emelni fogják, én előre látó vagyok, egy hete átszoktam töltött cigire, fele anyiba kerül és nem rosszabb.
Az antidohányosoknak:
el lehet távozni a dohányzás témakörből ha valami nem tetszik.Azt hiszed ha a földön nem dohányozna senki, meg nem lenne semien káros szenvedély, akkor senki nem is betegedne meg?
Akkor te meg ne egyél cukrot, mert cukros leszel, ne egyél zsírt mert magas lesz a koleszterin szinted és a te elméleted szerint, az én pénzemből téged ne gyógyítsanak.
Ami szintén baromság, mert saját magadnak adózól, fizeted a TB-t, aki meg nem fizeti a TB-t annak ott a dokinál kell fizetni az ellátást!!Szóval baromira nem fizetsz egy petákot sem, azért hogy mást gyógyítsanak, függetlenül attól hogy mitől beteg.
Amúgy meg 100%-ig biztos vagyok benne, ha veled tölthetnék egy hetet biztos tennél olyat ami meg nekem nem tetszene!
Autóval közlekedsz?Vagy busszal?Mert akkor nagyon nagy szemét vagy, mert nehogy már szívjam a szmogot azért mert lusta vagy sétálni.
Ez nem csak a mostani válaszolóknak szól, hanem az összes olyan antibagósnak, akik bunkó módon minősíteni mernek minket dohányosokat.
Igen a töltött cigi egy fokkal jobb. ( Már csak azért is mert szerintem a benne levő dohány nem annyira vegyszeres mint a gyári)
Vagy esetleg elektromos cigit is kipróbálhatnátok.( Csak egy ötlet.)
A nemdohányzó ( mivel elektromos cigit szívok ezért nem dohányosnak mondom magam hanem "vapernek" , erre még nincsen magyar szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!