Az aktívszén szűrő melyik felének kell a pipa égéstere fele néznie?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 10:24
2/4 anonim válasza:
Szerintem ahogy beleillik a csőbe.
Mellesleg valószínűleg teljesen mindegy, mert ígyis úgyis átmegy a füst a szénen.
3/4 anonim válasza:
Azon, amit használok különbözô színekkel jelölik a végeit és a dobozon két nyelven is leírják, melyik felének kell a szopóka felé lennie. Magam is kíváncsi lettem, mikor elôször használtam, mert én is úgy gondoltam - a szénen akár egyik, akár másik vége felôl, de átmegy a füst. Nos, a szûrô égéstér felôli oldalán egy porcelán betét van, ami talán lehûti a füstöt és így befolyásolja a szûrés minôségét. De ez csak találgatás, nem vagyok sem kémikus sem fizukus.
4/4 anevem azernem válasza:
Kép nélkül nehéz, de ha az egyik fele kék (ezesetben ez műanyag, legalábbis amit én ismerek) NE az legyen az égéstér fele, ez legyen a szádhoz közelebb eső oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!