Holnaptól nem dohányzom. Lehet ezt így?
igen, például cigi helyett meditáció, kávé helyett futás.
a kor nem kifogás, a világ egyik legerősebb embere 57 éves, de fekete laci is elmúlt már 50, pedig ő is többszörös bajnok
és ismerek olyat aki egyik napról a másikra abbahagyta 40 év masszív dohányzás után, de olyat is, aki pár év dohányzás után csak sokadjára, és ő azt mondta, hogy nem szabad dohányos társaságba menni mert a szag beindítja azt, hogy kívánd (sajnos elkerülhetetlen az utcán is - passzív dohányzás)
Igen. én nov. 1-én gyűjtottam rá utoljára. Azóta csak egy fél szálat szívtam el.
Napi egy dobozzal nekem is elment. Úgy gondolom, van egy össszeg, ami után már nem fogok fizetni a halálomért!:D
F/24
Szia!
igen ,így is le lehet szokni!
Van egy nagyon jó barátnőm, rengeteget cigizett (12 éven át napi másfél doboz), egy nap úgy döntött befejezi. Az elhatározás napján elszívta az utolsó dobozt és azóta egy szálat se! az első pár hét nagyon nehéz lesz, de ha komolyan le szeretnéd tenni, menni fog! hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!