Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Holnaptól nem dohányzom....

Holnaptól nem dohányzom. Lehet ezt így?

Figyelt kérdés
Le lehet tenni a cigit egyik napról a másikra, úgy, ha az ember elég kemény függő? No persze az elhatározás nem hirtelen jött, hónapok óta érlelődik.
2011. jan. 22. 18:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Igen, lehet. Én másfél dobozzal szívtam, és így tettem le. Az első hét elég nehéz volt, de meg lehet csinálni egy kis akaraterővel. Már 8 éve nem gyujtottam rá, és most már a füstje is zavar:-)
2011. jan. 23. 00:53
 12/18 anonim ***** válasza:

igen, például cigi helyett meditáció, kávé helyett futás.

a kor nem kifogás, a világ egyik legerősebb embere 57 éves, de fekete laci is elmúlt már 50, pedig ő is többszörös bajnok

és ismerek olyat aki egyik napról a másikra abbahagyta 40 év masszív dohányzás után, de olyat is, aki pár év dohányzás után csak sokadjára, és ő azt mondta, hogy nem szabad dohányos társaságba menni mert a szag beindítja azt, hogy kívánd (sajnos elkerülhetetlen az utcán is - passzív dohányzás)

2011. jan. 23. 13:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon hasznosak a válaszok.
2011. jan. 23. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is ismerek ilyen embert, aki minden nikotintapasz meg rágó nélkül egyik napról a másikra abbahagyta a cigizést. Nem lesz könnyű, de ha elég erős vagy akkor lehetséges.
2011. jan. 23. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen. én nov. 1-én gyűjtottam rá utoljára. Azóta csak egy fél szálat szívtam el.

Napi egy dobozzal nekem is elment. Úgy gondolom, van egy össszeg, ami után már nem fogok fizetni a halálomért!:D

F/24

2011. jan. 23. 15:42
 16/18 anonim válasza:

Szia!

igen ,így is le lehet szokni!

Van egy nagyon jó barátnőm, rengeteget cigizett (12 éven át napi másfél doboz), egy nap úgy döntött befejezi. Az elhatározás napján elszívta az utolsó dobozt és azóta egy szálat se! az első pár hét nagyon nehéz lesz, de ha komolyan le szeretnéd tenni, menni fog! hajrá!

2011. jan. 23. 16:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez nem jött be. :(
2011. jan. 24. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen.Én is így csináltam.
2011. febr. 7. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!