Pipadohányt letüdőzzem, ha papírba tekerem?
Figyelt kérdés
Valamint segítséget kérnék abban is,hogy van egy pipám,amit az apám faragott. Se pácolva,se lakkozva nincsen,sima nyers fa. Merjek elkezdeni pipálni vele? A válaszokat előe is köszönöm!2011. jan. 20. 21:09
1/6 anonim válasza:
szerintem nem lesz bajod tőle de a pipadohány pipába való :D
amugy ugy tudom pácolni a és lakkozni is kell mielött pipázol vele mert szerintem különben megég és rossz ize lesz
2/6 anonim válasza:
Szia!
Pipadohányt nem kell letüdőzni, mert akkor nem érzed az ízét. És nagyon erős is.
Második kérdés, isten őrizz, a belsejét nem kell lakkozni pácolni. Sőt, gondolj csak pele a dohányon felül a lakk+ pác is ég. A lakk és pác "csak" az esztétikumnak szól illetve a tartósságnak.
3/6 anonim válasza:
először is mi a külömbség a cigi és a pipadohány között? nagy semmi,egyik kicsit nagyobb csíkokra van metélve,azon kívül semmi
4/6 anonim válasza:
11 19nek igaza van, kb belefulladnal. Ha sporolni akarsz akk inkabb toltsed a cigidet:D
5/6 anonim válasza:
vizipipa dohányt ne szívj papírból, mert a glicerin, ami bennevan megég és rohadt szar lesz :///
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,úgy gondolom,majd kipróbálom,és eldől.. :)
Amúgy rendes pipadohányról beszéltem,nem vízipipáról.
A pipámat illetően pedig kipróbáltam,és kicsit megpörkölődött,de egyéb baja nem lett. :)
2011. jan. 23. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!