Mi lehet a baja az e-cigimnek?
Öregem te olyan szinteken vagy hülye hogy az valami félelmetes. Honnan veszed az ilyen információkat? Neked is Lagzi Lajcsi volt a szellemi mentorod!
Kedves kérdező:
Milyen e-cigiről van szó? ( Típus, sorszám bármi esetleg egy kép sokat segítene) ha tudom milyen akkor tudok segíteni is.
DE
1. Ha gombos akkor nyomd meg egy kicsit ha hallod hogy sistereg/szörcsög akkor szerintem a liquid fogyott ki belőle.
Ha automata akkus ( vákuumkapcsolós ) akkor szívj bele egy kicsit, ha szintén sistereg akkor az rendben van.
2. Elfogyott belőle a liquid után kell tölteni/ cserélni kell a patront!
Segítség kell írd meg a válaszokat amiket kérdeztem vissza és tuti megoldjuk a problémádat.
Vákumkapcsolós és az égvilágon semmit sem csinál sajnos... A patronnak semmi baja és az aksinak sem ez biztos, Ha majd nálam lesz ujra a készlet csinálok róla képet és valahogy eljutottam hozzád!
És köszi a segítséged!
Ne dobj már fel egy képet valamelyik képes oldalra.
Vagy linkeld be milyen e cigid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!