A 100as cigibe szerintetek tobb dohanyt is tesznek, mint a sima 80asba, avagy csupan jobban eloszlatjak benne? 10 forintos árrés szokott lenni 80as es 100as cigi kozt, a papirtobbletet fizetjuk meg?
Az első válaszolónak pedig köszönjük Emese!
Kedves kérdező, egyszer kiszámoltuk megéri megvenni a 100 as cigit mert összesen ha végigszívod akkor cirka 1 szállal több van benne. Persze, hogy több benne a dohány, innentől csak ízlés kérdése, nekem a kedvencem mindig is a 100-as kék pall mall volt. Sokkal jobb volt mint a rövid, nem tudom miért.
De ami vicces ha átállsz az egyikre/másikra egy ideid nagyon kicsinek/hatalmasnak fog tűnni az adott cigi.
( Off: 8 év napi 1 doboz után én is leszoktam pontosabban átszoktam elektromosra, szerintem ízre árra egészségre sokkal jobb mint a rendes cigi, átmenetet képez a dohányzás és a vízipipa között, ha gondolod szívesen adok infót róla, nem vagyok kereskedő)
Minden jót!
Kedves trollok!
A kérdés:
"A 100as cigibe szerintetek tobb dohanyt is tesznek, mint a sima 80asba, avagy csupan jobban eloszlatjak benne? 10 forintos árrés szokott lenni 80as es 100as cigi kozt, a papirtobbletet fizetjuk meg?"
A válaszok:
1. "Teljesen mindegy,előbb-utóbb úgyis végez veled bármelyik."
2. "Ha egyszer ez az igazság.Az Emese inkább illik a bagózókra,főleg hogy a legtöbbjüket nem zavarja ha más képébe füstöl."
Kívánom nektek , ha egyszer kérdeztek valamit és értelmes választ vártok akkor hasonlóan témába vágó, intelligens és használható választ kapjatok a kérdéseitekre, ugyanolyan kvalitásban mint amiket ti adtatok az élet minden területén.
És te is tudod , hogy igazam van, mivel rávilágítottam erre a tényre egy kis froclizással azonnal mindenkinek felszökött a vérnyomása az egekig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!