Segítség a legjobb haverom cigizik, milyen okai lehetnek?
Figyelt kérdés
A legjobb haverom 14 éves és napi 1 szál cigi szív. Hiába mondom neki, hogy hagyja abba de nem segít. És ha így folytatja akkor 100% hogy meg fog állni a növésben?
(Ja és a legjobb haverom az nem én vagyok mielőtt mondanátok) Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 21. 21:58
11/14 anonim válasza:
apám 10 éves kora óta cigizik és 2 méter magas.
12/14 anonim válasza:
Én naponta majdnem egy doboz cigit elszívok, amióta az apukámat műtötték. Volt előtte egy kisebb(nagyobb) veszekedésünk(amit most nem részleteznék), és akarva akaratlan magamat tettem felelőssé a rákos betegsége kialakulásáért. (Mert pl túlstresszelte a hülyeségeim miatt magát etc. Mivel ő is dohányzik, és nagyjából ezért alakult ki nála a rák, első dolgom volt, hogy vettem 2 doboz cigarettát, olyat amilyet ő szív.) Senkinek se kívánom, hogy rászokjon, főleg ilyen okok miatt.
17L
13/14 anonim válasza:
a haverod eyg szenvedélybeteg gyökér!! irány pszichiáter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!