Dohánymagot, vagy palántát szeretnék . Hol tudok venni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 05:20
1/8 anonim válasza:
sehol, állami monopólium a termesztés
2/8 A kérdező kommentje:
...ezért termesztenek akkor sokan kábszeres kendert?Állítom ahhoz könnyebb hozzájutni.Mert olyanról már hallottam,hogy ilyennel fogtak meg embereket,de arról még nem hallottam,hogy dohányt termesztett és lebukott.Amelyből az a következtetést vontam le,hogy a dohány szaporítóanyaga nagyobb ellenőrzés alatt van , mint a kábszeres kendernek,.Tehát akkor a dohány ártalmasabb nála? xd
2010. dec. 13. 06:17
3/8 anonim válasza:
menj el egy dohányföldre tavasszal, és húzzál ki egyet! Amúgy siess vele, mert megszüntetik a termesztést! leáll ennek a fajtának a termesztése.
4/8 A kérdező kommentje:
KÖSZI,ÉS HOL VAN AZ A DOHÁNYFÖLD?
2010. dec. 13. 11:49
5/8 anonim válasza:
Ha már kérdezted, igen, a dohányból készült cigaretta károsabb, mint az indiai kenderből készített marihuána.
6/8 anonim válasza:
Sajnos, már csak jövőre hozhatsz magadnak, mert most ugye tél van. De nem tudom, hogy jövőre ültetnek-e még.
Mindenesetre az országban sok helyen van, én a keleti felében lakom, itt sok dohányföld van. sőt, a dohányföld közelében a mezőkön is kihajt, mert elszáll a mag, úgyhogy be se kell menned a hivatalos dohányföldre.
7/8 anonim válasza:
elvileg sehol, én pont ezért nem szeretném ha legalizálnák a könnyűdrogokat, mert onnantól hogy valami állami monopólium, vagy tőlük veszed tízszeres áron, vagy még nehezebb hozzájutni, mintha illegális lenne.
8/8 anonim válasza:
Nekem van eladó magom, ha még érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!