Internetről szeretnék cigit rendelni. Mennyi az esélye hogy nem kapom meg? :/
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 03:24
1/11 anonim válasza:
uyganannyi, mintha ráksalátát rendelnél
2/11 anonim válasza:
50%. Vagy megkapod, vagy nem...
3/11 A kérdező kommentje:
2010. dec. 10. 15:33
4/11 anonim válasza:
Mielőtt rendelsz, kérdezz rá a vámosoknál, mert tudomásom szerint vámköteles a cigi.
5/11 anonim válasza:
le van irva minden. nem adóköteles amig 1 kartonnál nem rendelsz többet és magáncélra veszed, de nem tudják garantálni h nem raknak rá egy kis adót...
egyébként sztem nem éri meg annyira de te tudod...
én marlboroval kiszámoltam. 21,49$ egy karton, 1karton=10doboz, 1 doboz=20 szál. $ = 210 huf
na szoval egy karton igy 4512,9 ft, 1 szál cigi = 22,56 ft
namármost magyarországon 1 doboz malbi asszem most 700 v 710 forint é 19szálas. tehát egy szál= 36,84 ft. tehát ha minden minden jól megy akkor 2856 ftot takaríthatsz meg az egy karton cigin amit rendelsz. ami nagyon jol hangzik, de mellett felszámolhatnak neked egy csomó mindent.. szállítási költség, adó... meg ilyesmik. szóval szerintem jol gondold meg olvass utána és csak azután rendelj.
6/11 A kérdező kommentje:
úgy számoltam ki hogy elvileg 20 dollár a szállítási költség. 2 kartont rendelnék. vámosoknál hogy/hol kérdezzek rá?
2010. dec. 12. 18:24
7/11 anonim válasza:
mé nem jó neked a Ungarische Hacke Tabak?
8/11 A kérdező kommentje:
az micsoda?
2010. dec. 13. 05:34
10/11 anonim válasza:
a honlapon az van h 1 karton felett már vámköteles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!