Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kire- milyen hatással volt/van...

Kire- milyen hatással volt/van az ha épp leszokóban van a cigarettáról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 07:32
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Kb. két hétig kissé ingerlékeny voltam, aztán elmúlt. Eleinte többet nassoltam, de erről hamar leszoktattam magam. És most már semmi extra, szóval hajrá, ne cigizz!

Égésterméket belélegezni nem normális dolog:)

2010. dec. 7. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Én pont 3 nappal ezelött próbáltam ki a leszokást.Én este 6-kor szívtam el az utolsó cigit,de csak másnap délig bírtam,mert iszonyú fejgörcsöm volt,rázott a hideg,szóval én pokoli szarul voltam(17 éve dohányzom).Nyilván aki sokkal kevesebb ideje cigizik,nincsenek ilyen drasztikus tünetei.
2010. dec. 7. 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a szerencsésebbek közé tartozom, mert másodszor is sikerült leszoknom a cigiről - ennek kb. egy éve.

Engem leginkább az anyagiak motiváltak, ugyanis 600-700 ft-os cigiárak mellett enyhén szólva luxusnak tartom, hogy ennyi pénzt kifüstöljek...

2010. dec. 7. 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:
07:40 vagyok, 07:53, szerintem az hamar elmúlt volna, egyébként, ha komolyan abba akarod hagyni, írj privátban, (itt reklám lenne). Szívesen írom meg bárkinek, én hogy szoktam le:)
2010. dec. 7. 08:22
 5/10 geeno válasza:

Hát én már leszoktam a cigiről,de nagyon nehéz volt elégéé ingerlékeny voltam , remegtem meg ilyesmik.

6,5 évig cigiztem, de arra büszke vagyok hogy le tudtam szokni.

2010. dec. 7. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:

én pár óráig sem bírom ki, remegek, hőhullámaim vannak, folyik rólam a víz, fáj a fejem, felrobbanok, nem tudok megmozdulni, a kórházban kihúztam magamból a cuccokat hogy ki tudjak menni cigizni, aztán nem nézték jó szemmel, össze kellett velük veszni.

mindenesetre inkább felfordulnék, mint leszokjak.

2010. dec. 7. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
napi 2-3-at szívok a napi egy doboz helyett, nagyon sokszor rámjön a zabálhatnék, de ez a kondizástól is van.
2010. dec. 7. 23:09
 8/10 anonim válasza:
Ingerlékenyvoltam, 1x melegemvolt 1x fáztam izzadtam, ültem a tv vagy számítógép előtt és valamivel mozognom kellett. Énis most fogok leszokni 1 2 napon belül vagyis nekiállok a foylamatnak hogy hízzak kicsit. Sok sikert
2010. dec. 8. 18:00
 9/10 anonim válasza:
Nekem 1nagy okom volt lerakni a cigit,méghozzá azért mert kisbabát várok...amikor megtudtam még elszívtam 1et,és a barátnoim elkobozták a teli csomog cigimet.=( Hát nehéz volt,de le lehet rakni.Bár mondjuk azota belso feszultséget érzek,kaparom a falat és szemmel végigkovetem,ahogy a párom a szájához rakja,beleszív és kifujja a fustot.Tudom,ez már beteges,de azt várom,h megszuljem a kicsinkom és leszoptassam az idot amíg tudom.Az tuti,h hosszu Marlboroval fogok visszaszokni,mert engem nem csak megnyugatott a cigizés,de szerettem is cigizni.
2010. dec. 10. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Hülye gyökerek! Mikor megszületettek meg még utánna 10-20 évig nem remegtetek cigi nélkül? Szerencsétllen toprongyok!
2010. dec. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!