Mi a legjobb dolog ami segít a leszokásban? (az akaraterőn kívül)
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 21:33
11/12 biohazardxxx válasza:
ne haragudj, de nem kell csodát várni az ilyen tapaszoktol meg ilyesmiktől... Én több mint 8 éve dohányoztam és ugy sikerült leszoknom hogy a párom állandóan macerált, egy nap 8 mostam fogat... :) összeszámoltam hogy mennyit költöttem rá és hogy mik a káros hatásai és a jó hatásai és hidd el másnap már le is raktam. bő egy hónapja nem dohányzom de azért kicsit hiányzik a megszokás miatt hogy pl. kaja után kimentem bagózni... de helyette este elmegyek futni, kondizok... és mindig az legyen a szemed elött hogy aki dohányzik mennyi pénzt öl bele és mennyi marad helyette neked. én az első havi cigim árából vettem egy nike csukát és tök jó érzés... hidd el jobb az olyan ember aki nem dohányzik és persze ami a legfontosabb, kösd le magad akármi mással és tudni kell nemet mondani. A tapasz meg kamu mert csak azok veszik meg akiknek nincs elég önbizalmuk és akaratereje. persze nehéz leszokni, de csak egyszerkell. Sok sikert! Ui.: egy sikeres leszokó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!