Most hétvégén fogom kipróbálni először a marihuanat mien hatást várjak tőle? és mien mellékhatást úgy értem hogy mi van ha elműlik a hatása? és ha2en szeretnénk kipróbálni hány grammot vegyünk?
be leszel lassulva, nyugodt leszel, jo kedved lesz, szakadni fogsz a röhögéstöl, emiatt a hasad is fájni fog :D, nagyok lesznek a pupilláid, ha mulik a hatása éhes és álmos leszel, és egy nagyon jot fogsz aludni :)
és rá lehet szokni, igen, de pl. én 3 éve probáltam ki elöször és azota is csinálom, de nem napi szinten ! na nincs nem hiányzik. vannak stresszes hetek, akkor hétvégén nagyon jol ellazit. :) lehet okosan is csinálni.
A THC nem okoz fizikai függést, mint pl. a heroin vagy az alkohol.
Csak pszihikait. Az meg egyénfüggő. Aki pl. rászokik a játékokra (pl. szrencsejáték, videójáték) az problémásabb, aki nem annak nem annyira.
Hatása az anyagtól függő.
Van, amitől röhögsz, pörög az agyad és olyan, mintha alkoholt ittál volna.
Van, ami pedig relaxáló, nyugtató, fájdalomcsillapító, "fotelbe szorító" hatású és mikor megy ki belőled álmosít.
Arra számíts, hogy 5-6 óra biztos kell, hogy kitisztulj és esélyes, hogy álmos leszel utána.
Ha 50-60 kg körül vagy és cigarettából szívjátok elsőre semmiképp se legyen fejenként 0,1-0,2 grammnál több a cigiben (tehát kettőtőknek MAXIMUM 0,4, de az a nagyon-nagyon maximum. Inkább egy 0,2es cigi jó lesz kezdésnek). Persze ez nagyon függ az anyagtól is. Van olyan anyag amiből 0,2 nagyon üt, másból meg 0,5-öt meg sem érezni.
egyik előző hozzászóló:
inkább mutass egy olyan drogost aki nem alkohollal kezdte ;)
HÜLYE!
15 vagy?
Jó, élvezd ki, ennyire az életed, és 20-25-re depressziós leszel.
Szűz vagy még? Ha igen, nyomás k*rvázni! Még nem függsz a cigin? Hajrá! Járj bulikba, piálj minél többet!
Csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!