Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most hétvégén fogom kipróbálni...

Most hétvégén fogom kipróbálni először a marihuanat mien hatást várjak tőle? és mien mellékhatást úgy értem hogy mi van ha elműlik a hatása? és ha2en szeretnénk kipróbálni hány grammot vegyünk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 19:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%
Mutass egy olyan drogost, aki nem fűvel kezdte...
2010. dec. 3. 14:01
 12/22 A kérdező kommentje:
pl az egyik osztálytársam soha nem füvezett mindig csak katizott speedezett
2010. dec. 3. 17:40
 13/22 anonim válasza:
52%

be leszel lassulva, nyugodt leszel, jo kedved lesz, szakadni fogsz a röhögéstöl, emiatt a hasad is fájni fog :D, nagyok lesznek a pupilláid, ha mulik a hatása éhes és álmos leszel, és egy nagyon jot fogsz aludni :)

és rá lehet szokni, igen, de pl. én 3 éve probáltam ki elöször és azota is csinálom, de nem napi szinten ! na nincs nem hiányzik. vannak stresszes hetek, akkor hétvégén nagyon jol ellazit. :) lehet okosan is csinálni.

2010. dec. 3. 18:09
 14/22 anonim válasza:
ja, és kettötöknek elég egy cigi, de attol függ, milyen a belevalo.. és szabad megkérdeznem, hogy hány éves vagy ?:D
2010. dec. 3. 18:11
 15/22 anonim ***** válasza:

A THC nem okoz fizikai függést, mint pl. a heroin vagy az alkohol.

Csak pszihikait. Az meg egyénfüggő. Aki pl. rászokik a játékokra (pl. szrencsejáték, videójáték) az problémásabb, aki nem annak nem annyira.

Hatása az anyagtól függő.

Van, amitől röhögsz, pörög az agyad és olyan, mintha alkoholt ittál volna.

Van, ami pedig relaxáló, nyugtató, fájdalomcsillapító, "fotelbe szorító" hatású és mikor megy ki belőled álmosít.

Arra számíts, hogy 5-6 óra biztos kell, hogy kitisztulj és esélyes, hogy álmos leszel utána.

Ha 50-60 kg körül vagy és cigarettából szívjátok elsőre semmiképp se legyen fejenként 0,1-0,2 grammnál több a cigiben (tehát kettőtőknek MAXIMUM 0,4, de az a nagyon-nagyon maximum. Inkább egy 0,2es cigi jó lesz kezdésnek). Persze ez nagyon függ az anyagtól is. Van olyan anyag amiből 0,2 nagyon üt, másból meg 0,5-öt meg sem érezni.

2010. dec. 3. 21:22
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Úgy bírom azokat a válaszokat, hogy a fű függőséget okoz, kapudrog, meghalsz tőle, stb....Aki nem is szívott soha, honnan ilyen "tájékozott"...választ már adtak neked, úgyhogy nem azt nem írok.
2010. dec. 4. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

egyik előző hozzászóló:

inkább mutass egy olyan drogost aki nem alkohollal kezdte ;)

2010. dec. 4. 14:41
 18/22 A kérdező kommentje:
15éves vagyok
2010. dec. 4. 23:50
 19/22 anonim ***** válasza:
:D én 1x kipróbáltam... 1g-t ketten, annyi vt h röhögtünk mindenen.. jah meg szomjas leszel! de nem szoksz rá.. meg cigizek is... am
2010. dec. 26. 21:29
 20/22 anonim ***** válasza:
32%

HÜLYE!

15 vagy?

Jó, élvezd ki, ennyire az életed, és 20-25-re depressziós leszel.

Szűz vagy még? Ha igen, nyomás k*rvázni! Még nem függsz a cigin? Hajrá! Járj bulikba, piálj minél többet!

Csak gratulálni tudok.

2010. dec. 26. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!