Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet valami köze hozzá?

Lehet valami köze hozzá?

Figyelt kérdés

Szóval,15 éves vagyok,mostanában dohányzok,egy héten olyan 2-3 szálat szívok. Nos az a kérdésem,hogy lehet-e ennek köze ahhoz,hogy alig eszek... nem vagyok éhes semmi bajom,de mintha nem kívánnám a kaját. Légyszi most ne azzal gyertek,hogy ne dohányozzak,mert ezt a részét tudom.csak csupán kiváncsiság,hogy lehet-e ennek köze hozzá.

Köszönöm a válaszokat,előre is!

2010. nov. 27. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem nincs köze hozzá. csupán pubertás korban vagy, mondhatni az ellentétek korszaka, hiszen van idő amikor hisztis az ember, mindenért bekattan, aztán vannak olyan időszakok is ilyenkor, amikor semmi nem hoz ki a sodrodból. ugyanígy van ez az evéssel is, most nem kívánsz enni, de lehet, h lesz majd amikor a vas szöget is megennéd :) ez így normális..
2010. nov. 27. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod :-)
2010. nov. 27. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
a nikotinnal van étvágycsökkentő hatása is, szerintem meg van összefüggés. Ja de most látom csak heti3 szál. ekkora mennyiség nem befolyásolja az étvágyad.
2010. nov. 27. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. nov. 27. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
A cigi mindent befolyásol. Szívjad nyugodtan.
2010. nov. 27. 20:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. nov. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!