Mennyit költesz naponta cigire?
Figyelt kérdés
és ha nem azt szívod,de lenne rá lehetőséged elszívnád a külföldi cigit is? ami általában majdnem féláron árulnak2010. nov. 24. 17:36
1/11 anonim válasza:
semennyit mert nem dohányzom és nem is fogok =D
2/11 anonim válasza:
Nem dohányzom. Fizessek azért, hogy rongálom az egészségem?
3/11 anonim válasza:
én úgy két hetente veszek egy dobozzal..akkor költök 500-600at, de van amikor nem kívánom kihagyok mondjuk egy hónapot...meg sokszor haverok is adnak...
4/11 anonim válasza:
Nem azt kérdezte ,hogy cigiztek e!!!Értelmezzétek már a kérdést!!
Én napi 600ft-ot költök rá.De megdolgozom érte!
5/11 anonim válasza:
mikor hogy... a nagy átlagba hetente 1doboz. de van olyan is h 3 hétig huzza 1 doboz, de van olyan is h 1-2 nap alatt elmegy egy doboz..
7/11 anonim válasza:
Nem szívnék olcsóbbat.Inkább akkor leszoknék.
8/11 anonim válasza:
Mivel nem dohányzom, ezért 0 forintot költök naponta cigarettára...
9/11 anonim válasza:
mivel leszokóban vagyok, ezért 4-5 naponta költök 620-at, de töltök is, meg rá akarok térni a 360-ba kerülő mementos szivarkára, úgyhogy mostanában nagyon változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!