Van itt olyan, aki nem bánta meg, hogy elkezdett cigizni?
Igen van:-)
elmondom a sztorimat ha nem bánjátok.:-) kb 4 éve 14 éves voltam ugye élünk otthon négyen én ikertesóm, húgom, anyum. családból csak anyu "cigizik" (meg azóta na azt most íromXD) és nem véletlenül tettem idézőjelbe. egy doboz cigi neki egy hétig simán kitartott mindig is, csak akkor gyújt rá ha olyan kedve van. egyszer egy vasárnap hárman voltunk otthon anya elment vmiért otthonról én meg nem voltam jól (női dolog) és fürdőből kifelé magam se tudom miért, hogy jutott eszembe egyáltalán, anya cigijéből kivettem egy szálat és rágyújtottam. korábban sosem cigiztem!!! rosszul nem lettem tőle,sőt kifejezetten kellemesnek találtam:-) és estére már sunyiban háromnál vagy négynél jártam. kövi nap reggel "Buktam le". ébredés után mintha évek óta bagóznék mentem ki teraszra rágyújtaniXDXDXD anya nézett rám első pillanatba kerek szemekkel, ekkor esett le nekem hogy nem szóltam mégXD megkérdezte mióta szívom és részéről ennyi volt a történet. azóta amúgy rég "túlnőttem" rajta én sokkal erősebbet szívok mint ő (ő sárga multi én piros), és napi két doboz is elmegy. teszem hozzá ikertesóm egy évvel utánam szokott rá, húgom meg amikor 15 lett szal kábé két éve. az meg, hogy a lányai kéménnyé váltak őt is ebfolyásolta most már csak 4-5 napra elég neki egy dobozxD nagyon poén tud lenni amikor négyen kiülünk teraszra rágyújtaniXDXDXD am azon szoktunk poénkodni, h anya+ikertesóm a jó lányok (ők szívnak gyengéből kevesebbet), mi meg a húgommal a rossz lányok (erősből, sokat:D:D) am. én nem vagyok hülye, mint ahogy a cigiseket tartják sokan, h szarul tanulnak mittomén nekem 4-5 jegyeim vannak. én szeretek cigizni és nem akarok leszokni!!! bírom tüdővel, múltkor is ötösre futottam tesin, és szeretek füstölögni, őszintén élvezem!:-D
18/L
Jegyek szempontjából lehet, hogy nem vagy hülye.
De mégis az vagy, mert cigizel.
Hogy lehet valaki ekkora b*rom???
Bírod tüdővel, és nem akarsz leszokni? Na majd 20 év múlva megnéznélek ha így folytatod. Nem hiszem, hogy ezt meg fogja köszönni a tüdőd. DE ha öngyilkos akarsz lenni, hát legyél.
n amúgy nem cigizek, már a szagától is undorodom, hát még ha valaki szívja. Fúj! Sok-sok öngyilkos hajlamú.
Lehet lepontoztok, lehet jelentitek a választ, de attól még ez az igazság.
Kedves A válasz megírásának időpontja: 12-07 17:58,
Csak közölni szeretném, hogy a kérdés NEM RÁM vonatkozik.
Ha nem tudsz értelmes választ írni, ne is válaszolj! ;)
Mindamellett olvasd el a kérdést, mielőtt a hülyeségeidet leírnád! Ha tőled azt kérdezik, hogy hány óra van, akkor te közlöd, hogy borult az idő? Gondolkozz...
Köszönöm a többiek válaszát! :)
én sem.
nincsenek dühkitöréseim és nem rágom tövig a körmömet.
Én sem.
Picivel több mint 40 éve dohányzom és semmiben nem korlátoz.
Igaz diákéveim során volt mikor kicsit megcsappant a tárcám tartalma, de főleg ezek azok az évek amik alatt élni kell nem?
De például szexuális téren azóta is teljesen a toppon vagyok, nem köhögtem soha tőle, nem befolyásolt egyik "baba programban" sem (3 lányom van), feleségem aki mellett már 20 éve füstölök, szintén makk egészséges.
Az egyetlen dolog ami miatt talán tényleg bánkódtam az "sodrós" éveim alatt volt: az ujjak sárgasága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!