Gáz 13 évesen napi fél doboz piros bondot elszívni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 14:46
1/43 anonim válasza:
Te is tudod hogy gaz, hiszen azert tetted fel a kerdest, mert erzed, hogy nem kene mergezni magadat.
Ragd le, mert megbanod kesobb ha szivod a cigarettat.
2/43 A kérdező kommentje:
De imádok dohányozni.
2009. jan. 12. 16:28
3/43 anonim válasza:
ne imádj dohányozni.Ajánlom hogy nézd meg ezt a képet:
A bal oldali egy egészséges tüdő a jobb oldali meg egy dohányos tüdeje.Ha tovább fojtatod a dohányzást a tied is olyan lesz.
4/43 anonim válasza:
5/43 anonim válasza:
az bizony gáz. csökkentsd az adagot, szívj gyengébbet!
7/43 anonim válasza:
Hát hülye kifejezés hogy gáz, mert az hogy dohányzol nem gáz, az inkább aggasztó, főleg a korod miatt. Az viszont gáz hogy azt a csöves cigit szívod. Bond... pfújjjj... Énis dohányzom, de legalább cigarettát szívok.
8/43 anonim válasza:
Gáz. Nem "A" korod miatt, és nem amiatt, hogy mit, meg mennyit. Hanem önmagában a dohányzás egy értelmetlen egészségromboló, pénzpocsékoló rossz szokás. Az első száll is értelmetlen volt az életedben, a többi csak a hülyeség fokozása.
9/43 anonim válasza:
A Te korodban egy szál is veszélyes. Még erősen fejlődésben vagy.
10/43 anonim válasza:
Szüleid is imádják, hogy dohányzol? Szerintem hagyd abba, vagy legalább használhatnál valami gyengébbet. Apukám is pirosat szív, de utálom a szagát. Én is dohányoztam, de nem éri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!