Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tüdőzzem le rendesen a...

Hogyan tüdőzzem le rendesen a cigit? Mert letüdőzöm de a füst fele lemegy tüdőre de a másik fele meg nem. Meg h beszéljek úgy h letüdőzőm és ne jöjjön ki az összes füst hanem csak szépen picit?

Figyelt kérdés
Mert nekem az össze füst kijön mintha szájra szívnám. Meg ha letüdőzöm és utána még szívok rá levegőt akkor köhögök.
2010. nov. 13. 20:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
mondtam ha nemtudsz normálisan válaszolnii akkor ne írj !!
2010. nov. 14. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Fiatal lehetsz még, maximum 12 re tippelnék. Egyértelmű a folyamat szerintem. Szájba szívod, és egyből veszel rá levegőt. Ha köhögsz egyértelmű, hogy nem kellene cigizned. Meg nem is a kék meg piros vackokkal kell kezdeni, attól naná hogy fulladozol... Én például hegyilevegővel kezdtem el(Azt hiszem fehér multi, mind1 a lényeg hogy a leggyengébb)

Inkább javaslom, hogy hanyagold még a cigit...

2010. nov. 22. 16:35
 13/13 anonim válasza:

beszívod kifújód. :DDDDDDDDDD

elmagyarázni nem lehet.;)))

lehet hogy nem a te műfajod a cigizés?!:) szokj le.;)

2010. nov. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!