Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy folyik be a szellőztetőbe...

Hogy folyik be a szellőztetőbe a liquid?

Figyelt kérdés
Ma érkezett meg GTX Go 80-as 3000 mah-es e cigarettám, először 40pg/60vg arányú liquiddel töltöttem meg, amitől szürcsögött és köpködött, félre tettem az asztalra, ameddig próbáltam kideríteni mi baja lehet. Mire visszatértem hozzá láttam, hogy a tartályból teljesen elfolyt a liquid és a szellőztetőből csepegett. Kiderült, hogy 30pg/70vg arányú liquidet érdemes beletölteni, tehát kitakarítottam, hagytam száradni, majd megpróbáltam ezzel, de ugyanez a probléma.

tegnap 22:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Amelyiknél folyik a liquid, annál akármilyen arányú folyadékkal folyni fog. Több oka lehet, pl. nem jó a kazán, nem érintkezik jól, nincs jól belerakva, el van valahol törve, stb. Sok ecigi ilyen, bár ennyire nem folyik, de nem tudsz ezzel mit tenni, ha hibája nincs. Nekem is ilyen volt, pedig volt többféle, a kialakítással van gond, mert ha alul van a levegőztető, akkor ugye a gravitáció megteszi a hatását, ezzel nem tudsz mit tenni. Olyat kell venni, amin nincs ilyen vagy nem alul van.
tegnap 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!