Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagyon félek, hogy nem lehet...

Nagyon félek, hogy nem lehet majd ízesített dohánytermékeket kapni , mennyire reális a félelmem?

Figyelt kérdés
Állítolag már több dohányboltban nem lehet kapni, egy ismerősöm mondta. Cigizni szeretek, de a sima analóg cigit utálom, csak az ízesítetett tudom jóízüen elszívni. Felétek lehet még kapni ízesített hevítőrudakat? Szerencsére ahová én járok dohiba ott még lehet kapni. Van rá esély hogy nem titják be mégse?

ma 09:19
 1/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy még eladhatják ami a készleten van...
ma 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Szokjál le, ennyire ne függjél egy olyan terméktől, ami ma van, holnap meg nincs.

Ez szánalmas.

ma 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Heetsben már nincs. Tereában meg a pattintósak szűnnek meg állítólag, nekem azt mondta a dohányboltos csaj. Szokj le akkor, ha ennyire félsz.
ma 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Betiltották a pattintós, ízesített dohánytermékeket,annyi van még, ami a boltokban van.
ma 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Illatgolyókat lehet kapni a neten egy csomó félét, úgyhogy én nem félek.
ma 10:25
 6/7 A kérdező kommentje:
de én nem a pattintósat hanem amit nem kell pattintani azt szívom.
ma 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Az nem szűnik meg.
ma 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!