Szívott már el valaki teafiltert?
Figyelt kérdés
teafilter > feltéped > ami benne van betekered cigipapírba > elszívod
nem próbáltam csak hallottam valahol. lehet benne valami?
2010. nov. 7. 19:20
1/5 anonim válasza:
egyszer elfogyott a dohány, így teafilterrel kevertük össze a zöldet. de nagyon szar íze van, és szarul is ég, úgyhogy végül kiszedegettük belőle inkább és csináltunk egy vízipipát.
2/5 anonim válasza:
Mi egyszer poénból szívtunk teafiltert...:D
semmi.:D tea illat lett a szobába.:)
De simán nem ég el.. dohánnyal keverd és azt tekerd be. :D
3/5 anonim válasza:
Bongba tömtem a tea filterből a "cuccost" kemény 3x szívtam olyan mintha tea főne a szádban és olyan illat is lessz füstje elég kemény "lipton citromos" nak
4/5 anonim válasza:
énis szívtam egy időben. nem lett semmi bajunk tőle. gyümölcsteával fincsi. :) karamellás a kedvenc. :) (elfogyott a cigink)
18L
5/5 anonim válasza:
igen,tizenévesen.nekem az epres volt a kedvencem,kevés dohánnyal összekevertük.bár így közvetlenül szívva elég erős,inkább a füst illata adja meg a feelinget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!