Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen élmény volt Neked az...

Milyen élmény volt Neked az első cigaretta elszívása?

Figyelt kérdés
Ha dohányzol és negatív élmény volt, mi az oka, hogy mégis folytattad?

tegnap 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Asszem 7. osztályban jártam, amikor elszívtam az elsőt.

Szédültem és köhögtem tőle. Párszor még szívtam, mert csordaszellem, meg arra is kíváncsi voltam, hogy mi benne a jó, de végül semmi extra élményt nem okozott, így nem szoktam rá.

tegnap 07:29
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos nekem csak 16 évesen volt lehetőségem először kipróbálni. Nagyon nagyon jó volt az első cigim. Egész kiskorom óta tudtam, hogy dohányozni fogok, de amikor elszívtam az első cigim onnantól biztos voltam benne, hogy rászokok és örökké cigizni fogok ezentúl. Mindig egyedül szeretek cigizni, társaságban és a szabadlevegőn nem esik jol a cigi. Csak itthon kinyitom az ablakot és úgy szívom, egy jó nagy bögre kávé mellett. Nagyon jó érzés, bizsergek a mai napig tőle, ugyanolyan jó élmény mint az első szál, sőt jobb! Napi 1-3 szállnál sose szívok többet, csak élvezetből kávé mellé. Nem tervezek leszokni. Bár az árát sajnos nagyon emelik. Ami szerintem nagyon rossz, de hát ilyen világot élünk, drágaság van.
tegnap 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:
15évesen próbáltatták gimis társaim ki velem. előtte csak 13évesen unokatesoméból szívtam 3slukkot letüdőzetlenül. a suliba megtenították letüdözni szédultam de tetszett. 1hónappal késöbb már elment napi fél doboz. fiú iskolába a max 10lány egyikeként ingyen adtak nekem cigit. késöbb vapsolora váltottam.
ma 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!