Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kudzu kapszula hatásos? Van...

Kudzu kapszula hatásos? Van veszélye?

Figyelt kérdés

Szeretnék leszokni a dohányzásról, most tartok a 2. napon. Még hónapokkal ezelőtt impulzusvásárlásból vásároltam "Boszy Kudzu kapszulát", mert olvastam róla, hogy segíthet az elvonási tünetek enyhítésében.

Most elkezdeném szedni, de kicsit még utánaolvastam, és aggódom a következők miatt:

- Ajánlott női hormonok (ösztrogén) pótlására. -> Ez férfiak esetében nem okozhat problémát?

- Gátolja az alkohol lebomlását (Egyik forrásból ezt olvasom, más forrás pedig máshogyan fogalmazza meg az alkohol problémákkal kapcsolatos jótékony hatását) -> Alkalmi alkoholfogyasztó vagyok, de a következő hetekben biztosan lenne ilyen alkalom :) A kísértéssel kapcsolatos veszélyekkel tisztában vagyok, vállalom, viszont ez a Kudzu kivonat hogyan viselkedik majd?

Minden infóra kíváncsi vagyok a gyógynövénnyel kapcsolatban.

Köszönöm szépen előre is!

31F

tegnapelőtt 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyél tic-tacot, ugyanannyi hatása van, de legalább finom.
tegnapelőtt 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyökere keményítőben gazdag. Állakísérketek és humán klinikai vizsgálati eredmények alapján gátolja az alkohol iránti vágyat, ezen felül elősegíti a véráramlást, oldja az izomgörcsöket.

En nem latom,hogy tenylegesen nyomna felfele az osztrogent. (Az osztrogent a baratcserje,szoja,kinai angyalgyoker tolja fel tenylegesen!!) Kb minden osztrogen novelot kiprobaltam es errol nem hallottam. Egyed nyugodtan.

Az osztrogent az noveli,ha felhizol . Mert az osztrogen a zsirszovetekben raktarozodik. Tehat minel kevesebb a zsir rajtad ,annal kevesebb az osztrogen. Az izomban meg tesztroszteron kepzodik.

tegnap 04:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!