Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elektromos cigi tudástár,...

Elektromos cigi tudástár, valaki tud infókat adni, aki nagyon otthon van az elektromos cigaretákban?

Figyelt kérdés
Szóval én egy olyan tölthető vape-t keresek ami elbánik a nagyon sűrű HHC folyadékkal, ami annyira sűrű, hogy csak melegítve lehet tölteni. Eddig ilyen sima kis 510-es csatlakozós vapeket használtam, de ez valahogy elég béna. Folyamatosan dugul el, folyik vissza a folyadék a csövébe, egyszóval csak a baj van vele. Na most tudom, hogy vannak olyan elektromos cigik, aminek a tartálya nem 1-2 ml hanem modjuk 5. Nekem ez is nagyon fontos lenne, hogy sok folyadék férjen egyszerre bele, valamint nagy legyen a töltőnyílása a tartálynak. Amit nem tudok, hogy ezek a komoly elektromos cigik miben különböznek a kis hhc-s 510es vapektől? Azt tudom, hogy ezekben talán vatta van az atomizerben, de a HHV-hoz elengedhetetlen, hogy kerámia legyen az atomizer. Remélem érthető voltam és valaki aki a témában nagyon jártas tud segíteni. Előre is köszönöm!
dec. 28. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne szívjál hhc-t mert nagyon gáz és borzalmasan rosszul lehet tőle lenni
dec. 28. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Két éve szívom, és köszönöm szépen, jobban vagyok, mint valaha. A rossz minőségü HHC-tól valóban rosszul lehet lenni, de a MC NUTRACEUTICALS álltal készített HHC-tól csak jól tudsz lenni. Nincs tolerancia, mint eddig mindennel, amit szívtam. Egyébként úgy sem annyira káros, mint egy joint csigával. Megölt az évek alatt a dohányfüst..
dec. 28. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha meg akarsz halni akkor szívjad tovább azt a sok szart
dec. 30. 03:51
 4/8 A kérdező kommentje:
A csomag cigi, amit egyesek naponta szívnak, na az a sok szar. A kannabisz kivonat, egyáltalán nem az.
dec. 31. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nem kivonat, szintetikusan állítják elő és egy olyan designer fos ami véletlen pont van az eredeti növényben is de borzasztóan kevés

Ha jól emlékszem meg is lehet halni tőle nagy mennyiségben ellenben a thc val

dec. 31. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak félszintetikusan, ugyanis a kannabisz növényből állítják elő hidrogénezéssel 🤷 de kinek is magyarázok
dec. 31. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Jajj de jó csak félig halálos méreg 😂

Ember ennek semmi köze a zöldhöz attól hogy az is tartalmaz egy minimálisat belőle

dec. 31. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól még jobb lenne ha egyáltalán nem szívnál ilyeneket, jobb lenne az egészségednek
jan. 2. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!