3hete nem dohányzom.Aki már leszokott,hogy érezte magát kb ennyi idő után..?
Figyelt kérdés
Nekem 2napja volt hogy nagyon feszült,ideges voltam.Rosszabb volt,mint az első héten.dec. 21. 14:39
11/26 anonim válasza:
Fokozatosan jobb lett volna letenni. Van egy hullám módszer nézz utánna.
12/26 anonim válasza:
Hullám módszer?Kifejezetten dohányzás leszokáshoz?
13/26 anonim válasza:
Igen. Hogy amikor erzed hogy kivanod eloveszed a dobozt es megnezed es lerakod. Utanna majd megint megkivanod kiveszel egy szalat berakod a szadba es vissza rakod a dobozba. Mert a cigizes lenyegeben hullamokba jon van hogy kivanja az ember van hogy nem. Kis egyszeru jatek az egesz. Csak tudataba kell lenni hogy most jon a vágy. De sok fele modszer van a dohanyzasrol valo leszokasrol altalaban mentalis ero kell hozza nagy reszt meg a technikak tudatasa es hasznalata.
14/26 anonim válasza:
Szerintem az régen rossz ha van otthon cigi amit a szádba raksz néha,akkor már csak pengeélen van a dolog,hogy egyszer ne szívd azt el,szerintem attól még az is jobb ha egy ceruzát veszel a kezedbe,nem hinném hogy 1-2 hónap dohányfüst mentes hónap után nikotin hiánya lenne az embernek,úgy hogy ez már csak valami mentális dolog,tegyen egy ceruzát az újjai közé,mint cigit szerintem
15/26 anonim válasza:
14 - "akkor már csak pengeélen van a dolog,hogy egyszer ne szívd azt el" - Jól mondod, pengeél. Akkor kell dönteni.
De ha rágyújtasz akkor, még lesz másik lehetőség később, amikor már tudatosan úgy döntesz, hogy nem gyújtod meg.
16/26 anonim válasza:
De minek kell ahoz lennie ciginek?Szerintem az a legjobb ha semmi féle inger vagy ráhatás nem éri az embert,így a napok,hetek,hónapok elteltével ez lesz a megszokott dolog hogy nincsenek benne ezek a mindennapjaidba
17/26 anonim válasza:
Mert ha rad jon az inger elo veszed megnezed a dobozt esetleg szadba veszed es vissza bele rakod. Neten nezzetek utanna volt egy ilyen felmeres aki ismeri a hullam technikat hamar letudott szokni mint aki nem
18/26 anonim válasza:
Hát én nem cisnálnám, azért akarok leszokni, hogy többet ne vegyem a számba, ezért akarok leszokni, akkor minek venném a számba?Elhiszem, hogy volt ilyen tanulmány, csak nem értek egyet veleNyilván értem, hogy ha a szádba veszed a cigit, és nem gyújtod meg hanem elrakod, akkor valószínűleg máskor sem fogsz rágyújtani, értem én csak nem értek egyet ezzel a módszerrel, vannak erre specializálódott anyagok, pl Allan Carr könyve
19/26 anonim válasza:
Hat figyelj mindenkinek mas segit nem vagyunk egyformak. En másfel doboz neot szivtam el. Most tartok fél doboznal
20/26 anonim válasza:
Átmenetileg segít egy kis nassolás.
Szotyi vagy esetleg a Lidlben van 400 ftos zacskós saláta, tök finom. Én most vagyok a második héten. Eddig jól bírom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!