Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 3hete nem dohányzom.Aki már...

3hete nem dohányzom.Aki már leszokott,hogy érezte magát kb ennyi idő után..?

Figyelt kérdés
Nekem 2napja volt hogy nagyon feszült,ideges voltam.Rosszabb volt,mint az első héten.

dec. 21. 14:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Fokozatosan jobb lett volna letenni. Van egy hullám módszer nézz utánna.
dec. 27. 06:08
 12/26 anonim ***** válasza:
Hullám módszer?Kifejezetten dohányzás leszokáshoz?
dec. 27. 12:26
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen. Hogy amikor erzed hogy kivanod eloveszed a dobozt es megnezed es lerakod. Utanna majd megint megkivanod kiveszel egy szalat berakod a szadba es vissza rakod a dobozba. Mert a cigizes lenyegeben hullamokba jon van hogy kivanja az ember van hogy nem. Kis egyszeru jatek az egesz. Csak tudataba kell lenni hogy most jon a vágy. De sok fele modszer van a dohanyzasrol valo leszokasrol altalaban mentalis ero kell hozza nagy reszt meg a technikak tudatasa es hasznalata.
dec. 30. 04:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az régen rossz ha van otthon cigi amit a szádba raksz néha,akkor már csak pengeélen van a dolog,hogy egyszer ne szívd azt el,szerintem attól még az is jobb ha egy ceruzát veszel a kezedbe,nem hinném hogy 1-2 hónap dohányfüst mentes hónap után nikotin hiánya lenne az embernek,úgy hogy ez már csak valami mentális dolog,tegyen egy ceruzát az újjai közé,mint cigit szerintem
dec. 30. 10:50
 15/26 anonim ***** válasza:

14 - "akkor már csak pengeélen van a dolog,hogy egyszer ne szívd azt el" - Jól mondod, pengeél. Akkor kell dönteni.

De ha rágyújtasz akkor, még lesz másik lehetőség később, amikor már tudatosan úgy döntesz, hogy nem gyújtod meg.

dec. 30. 12:19
 16/26 anonim ***** válasza:
De minek kell ahoz lennie ciginek?Szerintem az a legjobb ha semmi féle inger vagy ráhatás nem éri az embert,így a napok,hetek,hónapok elteltével ez lesz a megszokott dolog hogy nincsenek benne ezek a mindennapjaidba
dec. 30. 15:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Mert ha rad jon az inger elo veszed megnezed a dobozt esetleg szadba veszed es vissza bele rakod. Neten nezzetek utanna volt egy ilyen felmeres aki ismeri a hullam technikat hamar letudott szokni mint aki nem
dec. 30. 16:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát én nem cisnálnám, azért akarok leszokni, hogy többet ne vegyem a számba, ezért akarok leszokni, akkor minek venném a számba?Elhiszem, hogy volt ilyen tanulmány, csak nem értek egyet veleNyilván értem, hogy ha a szádba veszed a cigit, és nem gyújtod meg hanem elrakod, akkor valószínűleg máskor sem fogsz rágyújtani, értem én csak nem értek egyet ezzel a módszerrel, vannak erre specializálódott anyagok, pl Allan Carr könyve
dec. 30. 21:59
 19/26 anonim ***** válasza:
Hat figyelj mindenkinek mas segit nem vagyunk egyformak. En másfel doboz neot szivtam el. Most tartok fél doboznal
dec. 31. 05:42
 20/26 anonim ***** válasza:

Átmenetileg segít egy kis nassolás.

Szotyi vagy esetleg a Lidlben van 400 ftos zacskós saláta, tök finom. Én most vagyok a második héten. Eddig jól bírom.

jan. 13. 07:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!