Jön az új "IQOS ILUMA i PRIME", mi lesz most? Terea kell majd bele? Használtatok már ilyet?
Sziasztok!
November 22-től 26-ig a klubtagok előrendelhetik a terméket és december 2-től 4-ig ők vásárolhatják, majd december 9-tőől a többi ember is, ÁM nem ejtenek szót arról, hogy marad-e a megszokott Iqos Iluma-s Terea nevű dohánytöltet, és az kell majd bele, vagy a régi Ilumákkal azt is kivonják és valami teljesen más lesz?
Én örülnék, ha más lenne, mert egy ideje már nem jön be sajnos a Tereák íze, valamit változtathattak rajta, ahogy a Heets-en is a hevítőpengésekbe, mert nem olyan finomak már, mint régebb, véleményem szerint, és nem is esnek olyan jól. Azon gondolkodtam, hogyha jönne új dohánytermék, megvenném az új Iluma i Prime-ot, azonban ha nem, akkor számomra nem sok értelme van. Mit tudtok róla?
Meg amúgy ez a termék már volt valahol kidobva? Pl asszem a sima iluma is ilyen 3-4 évre rá jutott el hozzánk, hogy pl Dubaiban már volt. Valaki találkozott már esetleg ezzel az új Iqossal, és ha igen, akkor milyen?
Az új iluma prime i is Terea és Delia töltettel működik. Ezt írják. Nem kötelező megvenni. Én szeretnék venni, mert néha hasznos lehet a szüneteltetés funkció. Lehet, hogy a heets intenzívebb ízű, de számomra agyonvágja az égett íz, hiába tisztítottam néhány töltet után.
Máshol a világon már forgalomban van ez az új készülék, de meg nem mondom hol. YouTube-on találsz néhány kicsomagolós videót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!