1/8 anonim válasza:
Allen Carr könyv, Champix, támogató háttér. Hogyan nem: nikotinpótló szerekkel, biorezonanciával.
4/8 anonim válasza:
Letettem. Kitűztem egy hétfőt, onnantól EGY SZÁLAT SE!
Elhatározhatod hogy félév vagy 1 év, és mindig meghosszabbítod.
Akaraterő kell hozzá!
Pótcselekvésnek választasz valami sportot ami tisztítja és erősíti a tüdőt, mondjuk futás!
5/8 anonim válasza:
Komoly elhatározás és akaraterő nélkül NEM FOG MENNI, csak mondom!
8/8 anonim válasza:
Új lakásba költöztem. Kiültem az erkélyre dohányozni és láttam, hogy a dohányfüst a szomszéd frissen mosott ruháira száll. Úgy elszégyelltem magam, hogy soha többet nem gyújtottam rá.
1 szál cigit eltettem a fióka, hogy ne nyomasszon, hogy nincs itthon. A többit elajándekoztam. Az első 3 hét nem volt könnyű. Aztán már nem hiányzott. Ennek több mint 10 éve. Azóta a szagát is utálom. :) A környezetváltozás az sokat segített. Ha vissza kellett volna költöznöm a régi lakasba valószínű újra lezdtem volna az első időkben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!