Mitől lehet az, hogy dohányzás után fáj a tüdőm bal oldala?
Figyelt kérdés
kb életemben eddig 30 szálat szívtam el(bulikban általában) nem is fogok rászokni,de ez érdekelne2010. nov. 5. 11:37
2/7 anonim válasza:
Egyértelmü! Lekell rakni a cigarettát, bármilyen nehéz is.. vagy elkell dönteni hogy halál vagy cigi. De ha már fáj valami az általában azhért van mert valami nincs a legnagyobb rendben odabenn..:S
4/7 A kérdező kommentje:
tehát újra: nem szoktam cigizni, nem lehet semmi bajom az elszivott cigi mennyiségétől de érdekesnek tartom hogy fáj ha szívom. és fontos hogy nem attól fáj mert rá vagyok szokva
2010. nov. 13. 16:18
5/7 anonim válasza:
a A Füst-től fáj biztos de nem lesz bajod nyugodj meg. max ha vagy 30 évig tartósan cigiznél akkor maximum.
Anyum 38 éve napi 2 doboz Piros Marlborot szív és semmi baja .
Mai napig él és virul. :)
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó, de büszke vagy arra, amit leírtál. Ahelyett, hogy valami úton módon leszoktatnád róla.
7/7 anonim válasza:
Nemlehet leszoktatni :S
Probáltam de nem tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!