Véres nyál cigizes utan?
Figyelt kérdés
Szoval tegnap meg ma is észre vettem hogy cigizés után véres a nyálam ez mitől lehet?okt. 24. 18:23
2/10 anonim válasza:
Biztos, hogy NEM a dohányzással van összefüggésben!
3/10 anonim válasza:
A dohányzással (is) összefüggésben van. Növeli az ínygyulladás kockázatát.
És itt szinte biztos, hogy erről van szó.
5/10 A kérdező kommentje:
#3 As igen én is erre gyanakodtam hogy az ínyemmel lehet valami
okt. 24. 22:44
6/10 A kérdező kommentje:
#4 es,mi az hogy minek dohányzok? Szerintem nem vagyok a gyereked hogy eldöntsd hogy mit csináljak ;)
okt. 24. 22:45
7/10 anonim válasza:
6.
Akkor ha nem vagy gyerek miért baj hogy véreset köpsz?
8/10 anonim válasza:
Egy dolog nem hagy nyugodni. Fogmosas kozben nem verzik baromira az inyed? Mert a cigaretta szivasa az semmi ahhoz kepest.
Azzal a kulonbseggel, hogy a fogselyem vagy mas fogkoztisztito es alapos fogmosas akkor is csak jot tesz, ha eloszor verzik tole.
A dohanyzas tobbek kozt C-vitamin hianyt okoz, az meg erosebb verzest is.
9/10 A kérdező kommentje:
#7 takarodj mar innen foglalkozz magaddal vagy ennyire unalmas az eleted hogy egy random emberrel próbálsz vicceskedni?🤣
okt. 25. 18:28
10/10 anonim válasza:
9.
Ha neked vicces az ha véreset köpsz!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!