Melyik dohányt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Szürke westet szívunk 50 grammosat a töltés nem változott viszont kevesebb jön ki mint régen. Aprora van vágva a dohány.okt. 5. 19:31
1/5 anonim válasza:
Pallmall és Szofi dohányt szoktam vásárolni, a világoskék Szofit kivéve az összes jó nekik szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nèha jó egy szivart is elszivni. Piros Marlborot szoktam venni.
3/5 anonim válasza:
Semelyiket nem érdemes venni.
Nikotin van benne. A nikotin öl és függőséget okoz.
És ráadásul szarszagú. És még a szád is büdös lesz tőle.
Az immunrendszert is hazavágja, ezért tovább tart kilábalni a betegségekből, ha mellette dohányzol.
Az egyetlen előnye, hogy hamarabb elpatkolnak a dohányosok, ezért a nyugdíjat rövidebb ideig kell folyósítani, vagyis kevesebb adózó, nyugdíjjárulékot fizető emberre van szükség.
4/5 anonim válasza:
#3 Az alkohol sokkal jobban hazavágja a szervezetet minden tèren.
5/5 anonim válasza:
4. Akkor ha együtt csinálja valaki akkor nem káros vagy akkor már mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!