Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mik a tapasztalataitok a THCPvel?

Mik a tapasztalataitok a THCPvel?

Figyelt kérdés

Nemrég kíváncsiságból vettem, mivel ez egy legális alternatívája a marihuánának, super lemon hazet, az illata színe tök jó, tényleg citrusos, bár voltak rajta levelek, amiket leszedegettem. Ez egy erősen sativa domináns fajta kéne hogy legyen, aminek nevetést kéne kiváltania. Nagyon kicsi rízsszemnyi adagot próbáltam, mivel nagyon erős, nem volt semmi hatása. Utána másnap egy nagyobb adagot és éreztem a hatását, hogy nagyon erősen ellazít, de inkább olyan volt mint egy alsó polcos indica.

Na akkor most ez a THCP hibája? Vagy rossz minőséget adtak? Hivatalos shopból vettem, adózva, legálisan, szóval nem így kéz alatt. Dobhatom ki az egészet?

aug. 29. 17:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve a testhőm mintha megemelkedett volna és nagyon melegem lett, mindkét esetben.
aug. 29. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Hol vetted ha szabad kerdezni?
aug. 30. 01:11
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 cbdvasarlas.eu
aug. 30. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem árulhatnak marihuánát, legalábbis olyat nem ami már tudatmódosító hatást vált ki. Szerintem abban a vapeben olyan kevés mennyiség van, ami nem módosítja a tudatot.
aug. 31. 00:25
 5/5 A kérdező kommentje:
De a hatóanyag a lényeg, a THCP elvileg erősebb, de nincs tiltólistán, hiába ugyanazokat a receptorokat stimulálja. De biztos volt hatása, mert kimelegedtem, meg izzadtam, csak hát nem erre a hatásra számítottam....
aug. 31. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!