Ki hány éves volt amikor életében először cigizett?🚬
Figyelt kérdés
aug. 17. 17:48
A kérdező szavazást indított:
12 évesen vagy 12 éves korom előtt
13 évesen
14 évesen
15 évesen
16 évesen
17 évesen
18 évesen
19 évesen
20 évesen vagy azután szívtam először
még soha az életemben nem szívtam cigibe, de azért igen, rámentem erre a kérdésre és így erre szavazok
35 szavazat
5/8 Senior Séf válasza:
Még 6 éves sem voltam, amikor a házbeli fiúkkal rákaptunk faterjaink cigarettájára. A városszéli szeméttelepre jártunk füstölni minden délután. Én menő voltam, mert apám akkoriban tért át az 5 éves tervről a Románcra, és az volt a leghosszabb cigi.
6/8 anonim válasza:
Jó nektek, nekem sajnos csak 16 évesen volt lehetőségem kipróbálni. Amúgy akinek 12 évesen adtak az hogy érte el hogy adjanak neki? Nekem 16 évesen nehéz volt kikönyörögni...
7/8 A kérdező kommentje:
#6 Az nyilván szerintem a társaságtól is függhet, osztálytársaktól, suliból vagy máshonnan ismert haveroktól/barátoktól/barátnőktől stb. és mennyi időre és milyen gyakran engedik el a szülők a gyereküket már hány évesen is akár, és én meg nálad is később, 17 évesen szívtam először, de nem máséból kaptam, én vettem, szóval egyébként ez úgy is lényegtelen dolog, nagyon nem veszített senki semmit sem azzal, ha nem 12-13 évesen (vagy még annál is hamarabb) hanem pár évvel később próbálta ki életében először a cigit.
aug. 19. 19:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!