Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Top Mark vízipipa hagyományos...

Top Mark vízipipa hagyományos kerámiával Shisharoma ásványi kővel. Működhet így?

Figyelt kérdés

Első vízipipám, igyekeztem a szükséges alapdolgokat beszerezni, de most hogy megjött a rendelés és látom milyen picike hagyományos kerámiát adtak hozzá elbizonytalanodtam hogy esetleg használhatatlan lesz a hozzá vett shisharoma.

Olvastam különféle fórumokat, oldalakat, youtube videót is néztem, de mint kiderült - utólag - nem szerencsés ásványt használni ehhez a típusú kerámiához, mert lecsorog a lyukakon a melasz.

Most augusztus 20-ig már még egy rendelés nem érkezik meg, így csak reménykedem hogy lesz valaki aki már használta ezt a kombinációt és működött.

aug. 14. 20:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Működni fog, de nem lesz túl nagy élmény. Vegyél egy rendes kerámiát (én a phunnel kerámiákat szeretem) és rendes dohányt hozzá. Ha mindenképp nikotinmentest akarsz, akkor inkább a hookah squeeze pasztákat próbáld, de az sem lesz olyan finom, mint a dohány.

Ha fóliát használsz, akkor vagy extravastag alufóliát használj többször összehajtva vagy rendes páncélfóliát (az utóbbi a jobb). De én inkább a konzolokat szeretem, szerintem az a legpraktikusabb megoldás (aliexpressen lehet rendelni 2-3 ezer forintért lotus replikákat).

Ja és fontos, hogy rendes kockaszenet használj, az ilyen öngyulladós cuccokat hanyagold, mert az íze is rossz és elég ártalmas az egészségre.

Javaslom, hogy nézz a Youtube-on vizipipás videósokat, sokat lehet tőlük tanulni.

aug. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!