Hogyan tudnám csökkenteni az esélyeit a cigi által okozott begeségek kialakulásának, úgy hogy nem teszem le a cigit?
Nagyjábol 1 és fél éve dohányzok, nem azért hogy menőnek tünjek, egyszerűen csak szeretem, viszont észre vettem hogy az elmúlt egy évben sokkal többször voltam beteg mint kb egész életemben. Nem szívesen tenném le a cigit mert jó érzés néha elszívni egyet-kettőt, de azért nem akarnék 40 évesen már megdögleni vagy agyvérzést kapni. Szóval arra gondoltam első sorban, hogy ha valahogy lehetne csökkenteni az esélyeit a cigi által okozott betegségek kialakulásának akkor azt a módszert próbálnám meg. Itt gondolok pl a napi cigi adag csökkentésére, vagy csak a neo használatára, vagy ha mondjuk egy-két napot kihagynék mindig, esetleg egy erre speciális vitamin szedése stb.
Mielött valaki írja, tudom, az lenne a legjobb módszer erre ha inkább leszoknék, gondoltam már erre is, de reménykedek hogy van olyan módszer amivel csökkenthetem a betegséket kialakulásának az esélyeit úgy hogy közben cigizhetek.
Előre is köszi mindenkinek a válaszát!
Köszi az válaszokat, talán a tiéd volt a leglogikusabb, ötös.
Még arra lennék kiváncsi hogy egy hozzám hasonló szar genetikájú vagy egy normál embernek kb hány évig kéne rendszeresen dohányoznia mielött kialakúl egy daganat vagy agyvérzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!