Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit jelentenek ezek a kódok a...

Mit jelentenek ezek a kódok a doboz alján?

Figyelt kérdés

Régóta dohányzom, általában kellemes ízű cigit vettem, de múltkor olyat kaptam, hogy nem bírtam elszívni. Már egy szál cigitől is fájt a tüdőm. Állítólag a doboz alján lévő kódokból lehet tudni, hogy milyen dohányból készült a cigi, illetve mást is. Valaki tudja, mit jelentenek ezek a kódok? Bal oldali tökéletes volt, a jobb oldali szörnyű. Egyébként ti tapasztaltatok ilyen minőség ingadozást a Marlboroval, más cigarettával?

[link]

#minőség #Marlboro #kódok a doboz alján
2024. júl. 29. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Raklapszámot, ilyesmit jelent, esetleg bejelentheted hogy rossz volt az ügyfélszolgálatnak
2024. júl. 29. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi #1! Nem tudod mitől lehet ez a változó minőség? Arra gondoltam, hogy a különböző helyekről beszerzett dohánytól.

Jeleztem a PM-nak, írták majd 30 napon belül válaszolnak.

2024. júl. 31. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Lett belőle bármi? Én is találkoztam már ilyennel.
2024. aug. 7. 11:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Megírtam a Philips Morrisnak. Azt válaszolták, hogy a kódokból nem tudják, mi lehet a probléma. (Pedig nekem területi képviselő mondta, hogy abból sok minden kiderül.) Azt is írták, hogy majd felhívnak, kicserélik a cigit. Azóta 1 hét telt el.

Egyébként tudja valaki mi a törvényi szabályozása gyenge minőségű dohányterméknek? Ha az élelmiszert ki kell cserélni, akkor szerintem ezt is. Gondolom a romlott bort, sört is ki kell cserélni. 2320Ft 1 doboz cigi. Nehogy már bármilyen sz@rt eladhatnak nekünk.

Egyébként már más is mondta nekem, hogy ő is szívott rossz ízű Marlboro Goldot, de azt hitte, ő benne van a hiba.

Én keveset dohányzom, de szerintem mindenki érzi a különbséget. A jó ciginek kellemes íze van, de ezeknek olyan, mintha nem is Marlboro dohány lenne benne. Én már rengeteg országbeli Marlborot szívtam. Érdekes módon a svájci volt a legrosszabb ízű, román, török, USA volt a legjobb. Utóbbinak még a régi "igazi doboza van", nincs rajta semmi figyelmeztetés.

Az is fura, hogy már nem tudtom mióta, nincs a cigi dobozon rajta, hogy mennyi nikotin van benne. Gondolom egyre kevesebb. Ez sincs sehol szabályozva?

Múltkor szívtam piros, puha dobozos török Malborot, azon rajta volt, hogy 10mg.

2024. aug. 8. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ismerős a Dunhill feketét ajánlotta. Azt mondta ennek nem ingadozik a minősége. Tényleg jó. Kicsit gyengébb, mint a Marlboro, de legalább nem olyan semmilyen ízű.
aug. 15. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!