Hogyan szoktál le a cigarettáról?
Soha nem szoktam rá a cigarettára, de a keresztanyám elment egy ilyen hipnotizációs szertartásra és azóta eszébe sem jutott cigarettához nyúlni.
Igaz nem volt kevés pénz, de a cigaretta ára pár hét/hónap alatt már több is lesz, mint ez volt, és nem roncsolódik ah egészséged.
Egyébként jó hallani, hogy le akarsz szokni.
Sok szerencsét!! 🩷
Én úgy szoktam le a cigarettáról, hogy elmentem az orvoshoz, mert fájt a torkom.
Az orvos megkérdezte, mennyi cigit szívok, mert nagyon érdes a lélegzetem. Gondoltam, ez nem jelent semmi jót.
Amikor hazafelé mentem , rá akartam gyújtani.
De aztán arra gondoltam, hogy most, vagy soha.
Leraktam a cigarettát,mégpedig úgy, hogy mindig volt nálam cigi, és az a tudat, hogy bármikor rágyújthatnék, ez adott erőt, hogy ne gyújtsak rá.
"ez az ”en időm""
5 percekre lopott egészségnek ártó szabadidő.
Több megbecsülést érdemelsz, add meg magadnak - többet, jobbat és más formában.
Találj magadnak egy nem káros énidő tevékenységet. Meditálj 5 percet, nézz meg egy számodra kedves videót, készíts egy gyümölcsitalt, olvass egy kicsit stb.
Én nem dohányzok és nem is dohányoztam, de ha belegondolsz és nem riaszt el mindaz a negatív hatás, amit a cigi okoz/okozhat, akkor tényleg semmi...igénytelen az egész, büdös vagy tőle, rontja a fogaid, bőröd, körmöd, hajad, tüdőd, belső szerveid, állóképességed, öregít, halálos betegségekhez vezethet, rossz példát mutatsz a gyerekednek, és még a pénzt is értelmetlenül viszi. Az önromboló emberek nem tisztelik és szeretik magukat. Ilyen ember akarsz lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!