Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek, hogy elfogadjam a...

Mit tegyek, hogy elfogadjam a hevítős cigaretták következményeit?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy bármely dohányzási módszer káros és hogy jobb nem elkezdeni, de szinte ez az egyetlen dolog ami talán még segíthetne átvészelni a napokat. Neten is keresgéltem, de mindenhol a szokásos "kérj segítséget", "sportolj valamit"... Ezek az emberek nem nagyon értik meg, hogy egy ténylegesen depressziós ember a fájdalom és a fáradtság miatt az ágyból is nehezen kel ki, nemhogy nekiáll sportolni. Próbáltam a CBD-t is (THC mentes) fél évig kb. de az is csak lehúzás. Azért is érdeklődöm, mivel nem szeretnék durva halált halni (mint pl.: fulladás), de közben mégis szükségem lenne a nikotin nyugtató hatására, hogy legalább ez értelmet adjon az egész létnek. Glot szívtam ezelőtt és igenis segített rajtam, viszont tartok a rák bármely fajtájától, főleg a száj és a tüdőrák okozta haláltól. Ahogy olvastam, az elektromos (liquides) vape is tiltva van az országban és törvényt nem szívesen szegnék, a tasakkal meg az ínyemet nem sorvasztanám, a fogaimat nem szívesen hullatnám ki.

Mit tegyek, hogy elfogadjam az Iqos-Glo következményeit?

2024. jún. 30. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"de közben mégis szükségem lenne a nikotin nyugtató hatására"

Nem nincs, és ott a gond hogy azt hiszed hogy szükséged van rá, neked tényleg segítségre van szükséged amit nem az interneten fogsz megkapni.

2024. jún. 30. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt gondolom, hogy most vívd meg a harcod!

Később sokkal nehezebb lesz, tönkreteszi az agyat!

És nemsokára egy új világ veszi kezdetét!

Senki sem fog dohányozni!

2024. jún. 30. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Nincs szükségem segítségre, csak élvezni akarom az életet úgy ahogy van és tippeket keresek.

#2 Az, hogy később mi lesz az agyammal lényegtelen.

2024. jún. 30. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Mert nincs agyad már most sem.
2024. júl. 4. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!