Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 4 hónapja cigizek napi 1-2...

4 hónapja cigizek napi 1-2 szálat. Szerintetek ha most lerakom nem fog nagyon megviselni az elvonási tünet?

Figyelt kérdés
Félek hogy nőni fog az adagom. És akkor már nem fogom tudni letenni.

2024. jún. 16. 18:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Reggeli kávéhoz szívok, az a baj összekapcsoltam a cigit meg kávét és a kávéhoz nagyon fog hiányozni. Ismerem magam. Kávét nem akarom lerakni.
2024. jún. 16. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:
És vissza akarok arra állni, hogy csak havi 2 szálat szívjak.
2024. jún. 16. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így nem fog menni.most hogy napi 1_2szálat szívsz ,és később havi 2-t akarsz ....nem fog menni.Akkor iktasd ki teljesen.
2024. jún. 16. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj valamit akkor könnyebb lesz abbahagyni.
2024. jún. 16. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az 1-2 szál ez semmi, nem lesz itt semmilyen elvonási tünet. Nyugodtan csökkentsd vagy hagyd abba.
2024. jún. 17. 04:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Most könnyebb abbahagyni, érdemes megtenni.
2024. jún. 18. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem szívatnám magam havi 1-2 szálakkal se, de te tudod.

Egyszerűen hozz egy döntés, dohányzol, vagy nem. Ha utóbbi, akkor fogadd el, hogy az elején igenis hiányozni fog, de napi 1-2 szálnál nem fogsz belerokkanni.

2024. jún. 18. 22:27
 8/8 anonim válasza:
100%
Én 13 év cigaretta szívás után 1-2/3 hónap alatt tudtam leszokni, nem ajánlatos a te módszered, mert a havi egy-két szálból gyorsan vissza tudsz állni heti 1 dobozra (vagy többre) az elvonási tünetek miatt (mondjuk ez több mindentől is függ), de én azt ajánlom, hogy próbálj meg kihagyni napokat, miközben csökkented szigorúan 1 szálra az adagot, én is hasonló módszerrel szoktam le, csak én 1-2 szál helyett napi 1 dobozt szívtam és sokkal máshogy kellett csökkentenem mert több volt a "választási lehetőség" értem ez alatt hogy nem rögtön az adagom felét kellett letennem, hanem 1-2 szállal kevesebb elég volt 2-4 naponta és a végén már csak 3 naponta cigiztem, egy szálakat és így könnyű volt, de neked sem lesz nehéz mert 4 hónap nem sok. Sok sikert a leszokáshoz, köszönöm ha értékeled válaszomat!
2024. jún. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!