Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szenvedek a cigielvonástól,...

Szenvedek a cigielvonástól, de nincs pénzem rá ,, hogy vegyek max 2 hét múlva lesz rá pénzem. Nagyon rosszul vagyok, állandóan eszek idegességemben. Más meg nem akar cigit venni nekem. Mit csináljak? Nagyon szenvedek.

Figyelt kérdés
Ráadásul itthon is mindenkivel összeveszek mert cigi elvonástól ideges vagyok hogy nincs meg az amit szeretnék. 2 napja tart ez a rossz állapot. Pedig nem vagyok nagy cigis, de hogy a kávé mellé nem tudok szívni attól kiborulok. Iszonyatosan fáj a fejem, vettem be fájdalom csillapítót kicsit jobb lett. De utána ujra szarul leszek mikor elmulik a csillapittó hatása. Ami még rossz, hogy senki nem akar venni nekem cigit pedig tudják hogy nincs pénzem és szenvedni látnak. Nem esik meg senkinek a szive rajtam, még gúnyosan mosolyognak is.

jún. 13. 11:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hogy enyhítsem a tüneteket? Mert megbolondulok ...
jún. 13. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Most már szokj le. Remek alkalom.
jún. 13. 11:41
 3/13 A kérdező kommentje:
telefonáltam egy ismerősömnek, csak holnap délutánig kell kibírnom mert holnapra tud nekem cigit hozni.
jún. 13. 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Max egy het ez a nagyon szar allapot. Bird ki, valoban remek alkalom letrnni, plane ha csoro vagy, nem is ertem, miert koltesz luxuskiadasra.
jún. 13. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Marmint normal cigarettarol van szo, ugye? Nem a zold?
jún. 13. 14:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Normálról van szó igen. A másikat még úgyse tudnám megfizetni):
jún. 13. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt se tudod.
jún. 13. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
jún. 14. 10:49
 9/13 A kérdező kommentje:
már van cigim, rögtön jobban vagyok.
jún. 14. 12:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nah az teljesen jó.már utalni akartam pénzt
jún. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!