Dohányosok! Ez milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
amikor 18 alatt kezdtetek el cigizni, és meg be kellett küldeni másokat hogy vegyen már cigit. Aztán amikor betöltötted a 18at, és már elfogadták a személyidet és legálisan kiadtákmáj. 23. 14:08
1/6 anonim válasza:
Semmilyen, még most is beküldök mindig valakit, 26 êves vagyok
2/6 anonim válasza:
Magamnak vettem a cigit mindig a boltban, gond nélkül. Akkoriban nem foglalkoztak a korunkkal.
3/6 anonim válasza:
Akkoriban meg boltban es barhol is lehetett cigit venni. Es nem is nagyon erdekelt senkit hany eves vagy. Ugyhogy ugyan olyan erzes volt 18 elott mint utan. 😃
4/6 anonim válasza:
Nekem sosem kérték el a személyit, mikor betöltöttem a 18-at és meglett az új személyim, akkor kérték el először.
5/6 Katona Dius válasza:
Akkoriban még nem voltak nemzeti dohányboltok. Nem sokkal a 18. szülinapom után vezették be őket. Én még pont megúsztam :D
6/6 anonim válasza:
Nagyon szar érzés. Mert nekem senki nem ment be hiába kértem. 17 voltam, nem ment be senki. Most meg pénzem nincs cigire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!