Hova rejtsem anyám elől a cigit?
Figyelt kérdés
Már másodjára talál nálam és ezúttal elvette a 16k forintos iqost is. Semmi ötletem sincs már. Ti hova rejtitek el?2024. máj. 21. 18:35
1/12 anonim válasza:
Nem dohányzom, így nagyon egyszerű.
2/12 anonim válasza:
Ne cigizz! Felesleges pénzkidobás. Nem ad hozzá semmi pluszt az életéhez.
3/12 anonim válasza:
Olyan minimál berendezésű szobád van hogy nincs semmi rejtekhely a szekrény mögött,fiók mögött/alatt,ágy alatt,számítógépházban,radiátor mögött stb...?
4/12 anonim válasza:
Ha iqost vettél, akkor 18 fölött kell legyél, tehát simán elköltözhetsz.
5/12 anonim válasza:
Nekem szigetelőszalaggal volt az íróasztal lapja alá ragasztva. De megjött az eszem és abbahagytam. 15 év után.☹️
6/12 anonim válasza:
nem elrejteni kell, hanem nem használni. Egy káros és drága hobbi.
7/12 A kérdező kommentje:
17 éves leszek. Egy régi táskában tartottam és most így majdnem egy év után megtalálta…
2024. máj. 21. 20:16
8/12 anonim válasza:
Megéri neked a pénzeddel a dohánycégek profitját növelni? Számodra hasznos dologra is költhetnéd.
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok hipokrita, nem fogom az eszet osztani, pedig nálam talán jobban senki nem utálja a cigit, az egész manírt, ami a dohányzással jár, a fiatalok idióta megfelelési kényszerét, hogy elfogadják őket vagánynak, és nagyon ocsmendáré és proli dolognak tartom az egészet.
DE! Ez a kérdező esetében nem az én tisztem, ha neki ettől jobb, Isten éltesse.
Ekkora tárgyakat el lehet rejteni virágcserépben, titkos rekeszben a fiókban, dísztárgyak belsejében, ha kertes házról van szó, akkor akár egy bokor tövében, vízóraaknában, kerítésoszlopban, garázsban a szerszámok közt, nagyobbacska elemlámpa belsejében, set top boxban, intimbetét csomagolásban, asztali számítóg házában stb.
10/12 anonim válasza:
Fiókodba rejtsd, és tegyél rá füzeteket, papírokat. Én is így szoktam. Én is Iqost szívok. És nagyon szigorú mérges apám van, és mégis el tudom rejteni előle a cigit. 19 éves vagyok, de még mindig tiltja. Egyszer mikor 18 voltam talált nálam egy doboz marlborot és kidobta a kukába. Most már ügyesebben rejtem el a dogokat, megtanultam jól színészkedni és hazudni. Mert olyan dolgokat tiltanak meg nekem, vagyis olyan dolgokat akarnak a szülők megtiltani nekem amihez jogom van. Ha cigizni akarok cigizek, ha te is cigizni akarsz te is szívhatod nyugodtan! Nem lesz ettől rosszabb az életed. Jó érzés a heets szívása, és csak 5% ban káros állítólag. Cigiknél sokkal károsabb a benzin belégzése, és pesten a forgalmas, benzin büzös uton való egész napos járkálás sokkal károsabb mint a cigi. Meg ezek a kátrány mentes termékek nem okoznak lerakódást a tüdőbe. Annyi a hátránya hogy nagyon drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!