A munkhelyemen egy dohányzó nővel vagyok egy irodában. Létezik hogy a cigifüsttől jobban zsírosodik a hajam?
Ha nincs kijelölt dohányzőhely, akkor az utcán, az udvaron KELL dohányoznia. Igy szól a törvény.
Én egy nagy, többezer fős cégnél dolgozom és itt direkt nincs dohányzóhely sehol, lehet bagózni az udvaron annak, aki nagyon akar. Az igazgatók is ott bagóznak, eszükbe se jutna az irodájukban dohányozni, pedig természetesen ők egyedül vannak egy irodában, de a törvényt MINDENKI betartja. Szóval, ha van felettes, munkavédelmi megbizott, bármi, akkor jelezd neki, ha nincs, akkor a munkavédelmi felügyeletnek, hogy az irodában dohányoznak. Pesze csak ha azé rintett nem hajlandó kimenni füstölni.
Egy dohányos
mi az, hogy az irodába cigizik?
zavard ki a g.cibe
egyébként dohányos vagyok, de nálam természetes, hogy nem gyújtok rá zárt térben nemdohányzók mellett.
Kedves kérdező, igazad van, mondj fel, igy az elhízás sem fenyeget majd, de gyorsan mielőtt holnap rádjön az a fránya rák vagy mi, ami szigoruan a nemdohányzókat irtja.
Amúgy meg egyértelmű a kommentedből, hogy eltartanak, úgy könnyű ám az igazság és a meg-nem alkuvás harcosa lenni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!