Nem tudom, hogy rá vagyok-e szokva a cigire vagy sem? Honnan tudjam, hogy valóban függő vagyok-e?
Figyelt kérdés
Többet cigizek mint egy koca dohányos, de kevesebbet mint egy rendszeres dohányos. 2-3 naponta megy el 1 cigi meg az Iqost szívom még, reggelente 1-et szívok el az ájkoszból.ápr. 30. 20:23
1/6 A kérdező kommentje:
de valamikor simát 1 hónapig nem szívok inkább csak az Iqost.
ápr. 30. 20:24
2/6 A kérdező kommentje:
Most én függőnek számítok vagy nem? Nem kattogok a cigiért csak jólesik, de nem vagyok érte meghalva, de nem árt ha van.
ápr. 30. 20:27
3/6 47. válasza:
Nem. Közel sem. Majd mikor nehezen bírsz ki 1 órát nikotin nélkül, majd akkor.
4/6 anonim válasza:
Ha naponta használod, akkor a nikotin fog dirigálni, és emelni fogod az adagot. Az icos is számít!
Tedd le pár hétre mindkettőt, és ha jól elvagy nélküle, és rá se gondolsz, akkor nem voltál függő.
6/6 anonim válasza:
Próbáld ki hogy egy hétig nem szívsz semmit ha gondot okoz akkor függő vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!