Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rendeltetek már az Eliq.hu/.si...

Rendeltetek már az Eliq.hu/.site oldalról mióta kötelező az életkor ellenőrzés?

Figyelt kérdés
Több oldalt néztem meg, és ezen volt az az e-cigi készülék, ami legikább tetszett. A többi közül ez az egyetlen oldal, ami ilyet kér. Két lehetőség van erre, az egyik a Facebookos azonosítás (ami nagyon gyanúsnak tűnik), a másik a személyi igazolvány és arckép lefotózós (amit szintén nem szívesen tennék egy ilyen oldalon). Mit gondoltok, van vele tapasztalatotok?

ápr. 26. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

Nem tudom te megadtad-e.

Amit az oldalról megtudtam, hogy egy Megyeri Éva (adatvédelemért felelős) és egy Megyeri Péter (gondolom cég/bolt tulaj) viszik a céget. Utaltam nekik 3360 ft ot (lehet hiba volt, de szerencsére nem nagy összeg). Írtam nekik e-mailt, hogy vagy oldjuk meg, vagy utaják vissza a pénzt.

Az oldal Amerikába van hostingolva, a cég Komárnoba van bejelentve.

Adatvédelmi oldalukon nem említik, hogy életkort kéne igazolni, ellenben addig nem küldenek semmit amig el nem küldöd a személyid vagy FB os dolgot nem igazolod (add meg az e-mail címed, kapsz egy kódot, küld vissza és boldogság.... Mint egy elfelejtettem a jelszó kód lenne :D

Kíváncsi vagyok mit reagálnak az e-mailemre.

Nekem több mint gyanús ez az egész, ha többet tudtam meg azt jelzem.

(ajánlom liquidhall.hr oldalt, magyarul tudnak 1-2 nap és megjön a csomag évek óta náluk vásárolok cuccokat)

máj. 15. 20:03
 2/3 anonim válasza:
Már többször is rendeltem tőlük és semmi gond nem volt. Korrektek,egy teljesen jól működő webshop
máj. 30. 12:42
 3/3 anonim válasza:
Szia, én is többször rendeltem már tőlük, volt már garanciális visszaküldésem is, szó nélkül elfogadták a panaszomat, ki is cserélték a terméket. Sajnos most szintén előjött a hiba (ez persze termék hiba) így inkább a pénzt kértem vissza, azt is elfogadták.2 év gari van a készülékekre, az is teljesen korrekt, máshol ha fél évet adnak rá. Szóval nekem jó tapasztalatom van velük. Remélem segítettem. :)
jún. 20. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!