Cigizèstől kevésbé fog nőni a mell?
Nem igaz. Én 16 éves korom óta cigizek és megnőtt. Minden amúgy csak a genetikán múlik. Élhetsz te egészségesen ha szar a genetikád, akkor se lesz nagy melled. Meg ugye a push-up melltartó csodákra képes! Én is azt hordok!
Túl lihegik a cigi károsságát. Mértékkel nem lesz gondod tőle.
Azt te csak hiszed, hogy nem érzik át bármin is a cigi bűze!
A nővérem dohányzott kb 15 éves korától, titokban. Volt melle, de valahogy elmúlt, kb mintha 2 fél dió lenne odarakva. Azon nem segít a push-up.
Én D kosarasat hordok, rövid ideig cigiztem csak.
Persze, lehet, hogy nincs összefüggés.
Most a cigi bűze, vagy a kosárméret aggaszt?
Kb annyira tudja fedni a szagát az illatos krém, mint a mosdatlanság szagát a parfüm.
Addig mincs baj, amíg a partnered is dohányzik, de ha nem, az ciki.
16! Nem kotekedni akarok, csak elmondom hogy van egy avonos kremem pontosan nem tudom a nevét, de tényleg maximálisan elnyomja a szagát, de ha esetleg mégse teljesen, úgyis "kiszellőzik"
Sose érzete rajtam semki a cigit még anya se pedig neki aztán "farkas orra" van de szó szerint
A növekedésre van káros hatással, de szinte mindennek árt.
A bőröd látványosan megsínyli. Ráncos, szürke lesz az arcod, amit eleinte agy kis arcpirosító még elfed. Előbb-utóbb nem lesz elég 1-2 szál finom cigi, hanem elszívsz egy dobozzal /rosszabb minőséget is/ naponta. Ez az igazi veszélye a dohányzásnak, és elég nehéz leszokni róla. Jobb, ha nem játszol a tűzzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!